Η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου “ΝΕΑΠΟΛΙΣ”

 Η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου “ΝΕΑΠΟΛΙΣ”

Στις 25 Ιουνίου ο Δήμος Καβάλας βράβευσε τους μαθητές, που αρίστευσαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς και παράλληλα δόθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του λαϊκού σχήματος του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» ενταγμένη στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, που μας τίμησε με την παρουσία της στη φετινή συναυλία καθώς και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών Δημοσθένη Τουλκίδη.
Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στα παιδιά, που εμφανίστηκαν όσο και στα παιδιά που βραβεύθηκαν.
Στο λαϊκό σχήμα, έπαιξαν οι:
Γιώργος Δημητρόπουλος (μπουζούκι), Κυριακή Διαμαντή (πιάνο), Στέλιος Καλαϊτζής (φλάουτο), Ευριπίδης Καραδήμος (κιθάρα), Βασίλης Κρεμαντζής (μπουζούκι), Νίκος Μαυρίδης (ντραμς), Ελισσάβετ Καρασεϊτανίδου(κιθάρα), Μαρία Κενανίδου (φωνή), Παναγιώτα Μπογιάρη (ακορντεόν), Χριστίνα Μπογιάρη (βιολί), Μάριος Νιφόρος (φωνή), Βέργος Πάκος (ηλ. μπάσο), Αναστασία Παπαναστασίου (φλάουτο). Σολίστ: Δημήτρης Δάφτσος (μπουζούκι).ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΑΡΗΣ

Oι μαθητές, που βραβεύθηκαν είναι οι: Ευαγγελία Κοκονιά , Ελισάβετ Καρασεϊτανίδου Παντελής Καρασακαλίδης , Γεώργιος Πολυχρονίδης, Νάσος Αρβανιτίδης, Χρήστος Καρασακαλίδης, Άγγελος Τσάνε, Πέτρος Χίζαρης , Ευριπίδης Καραδήμος , Άννα Μαρία Μαυρίδου και Παναγιώτα Χριστίνα Παπαναστασίου για την πρώτη θέση, που έλαβαν στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης στην κατηγορία κιθαριστικά σύνολα.
Ειδικότερα οι μαθήτριες Παναγιώτα Χριστίνα Παπαναστασίου και Άννα Μαρία Μαυρίδου βραβεύθηκαν για το Ά Βραβείο στο διαγωνισμό για σόλο κιθάρα στην κατηγορία τους στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.
Επίσης ο Δήμος Καβάλας βράβευσε τον μαθητή του Ωδείου «Νεάπολις» Αθανάσιο Αρβανιτίδη για το Ά Βραβείο στο διαγωνισμό για σόλο κιθάρα στην κατηγορία ως 13 χρονών στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θεσσαλονίκης .
Η ετήσια υποτροφία απονεμήθηκε στην Παναγιώτα Χριστίνα Παπαναστασίου και αφορά στις σπουδές της στο Ειδικό της Αρμονίας.
Οι καθηγητές Αναστάσιος Δέλιος, Κών/νος Χίζαρης και Αικατερίνη Βελισσάρη βραβεύθηκαν από το Δήμο Καβάλας ως αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών τόσο των δικών τους όσο και των μαθητών τους.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» σας εύχονται καλό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

 

Διαβάστε επίσης