Η καλύτερη … με φόρα !!!

 Η καλύτερη … με φόρα !!!

Τον παραδέχομαι πάντως τον Στέφανο Κασσελάκη που την ίδια ώρα που αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο στελέχη του κόμματος και από τις τοπικές οργανώσεις διάφορων Νομών αυτός κάνει άνοιγμα στην κοινωνία , βλέπει άνοδο του κόμματος και προβλέπει και πρωτιά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές !

Είναι αυτό που λέει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ο Διονύσης Τσακνής : Ζήσε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι γιατί χανόμαστε !

 

Μετά το κρύο του Σαβατοκύριακου ο καιρός φαίνεται να σταθεροποιείται.

Τα φαινόμενα υποχωρούν ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μία μικρή άνοδο.

 

Πικραμένος και αρκετά αγανακτισμένος  ο κύριος και μεγάλος  χορηγός του φετινού ΑΟΚ ο Γιάννης Διαμαντίδης για τα σχόλια που ακούστηκαν  από ορισμένους μετά την απρόσμενη ήττα της ομάδας μας στην Αγία Μαρίνα Βέροιας περί στημένου αγώνα.

Η αγανάκτηση του είναι δικαιολογημένη μέχρι ένα σημείο αφού θα πρέπει να γνωρίζει τόσα χρόνια που ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν  αυτοί που κάφροι που κυνηγάνε μάγισσες και βλέπουν οράματα.

Αυτούς απλά δεν τους βλέπουμε και συνεχίζουμε την πορεία μας.

 

Μεγάλος εραστής  αποδεικνύεται ο Γρηγόρης ο Μπιθικώτσης ο νεώτερος ο οποίος χώρισε και από τον δεύτερο γάμο του και πλέον δηλώνει ερωτευμένος με νεαρή τραγουδίστρια.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει τις γυναίκες όντως σαν τα πουκάμισα.

 

Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία οδηγήθηκε στην σύλληψη του 18χρονου για την ρήψη φωτοβολίδας στον άτυχο Αστυνομικό στα επεισόδια του Ρέντη μετά από ρουφιανιά άλλου οπαδού.

 

Είναι σίγουρα η καλύτερη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με διαφορά.

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου που μετά την βαριά ήττα του κόμματος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές «έφυγε με φόρα…»

Πρώτα πραγματοποίησε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ ενώ πρόσφατα επέλεξε να διασχίσει τον Ατλαντικό με πλοίο εκπληρώνοντας έναν προσωπικό στόχο.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει αυτές τις ημέρες είναι από εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Μαθήματα εξωστρέφειας πραγματικά από την πρώην εκπρόσωπου τύπου του κόμματος.

 

Ο επόμενος Υπουργός που είναι κοντά στην πόρτα εξόδου είναι σίγουρα ο Οικονόμου που απλά δεν κάνει το παιδί.

Ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απλά τα έχει κάνει θάλασσα.

Το παιδί δεν κάνει …

 

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Σάββας ο Γκέντσογλου θα μας αφήσει για το Survivor.

Ο λόγος είναι ένας :

Πολλά τα λεφτά !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης