• 18 Μαΐου 2024,

«Η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχιστεί αλλά το ζήτημα δεν είναι σοβαρό»

 «Η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο θα συνεχιστεί αλλά το ζήτημα δεν είναι σοβαρό»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Χρήστος Ποτόλιας μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Έκανε δηλώσεις για όλα αυτά που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο Καβάλας, ειδικότερα για την έλλειψη απαρτίας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα.

Προσέγγισε τους υψηλούς τόνους μεταξύ της διοίκησης και της αντιπολίτευσης από τη δική του πλευρά, επαναλαμβάνοντας απόψεις οι οποίες διατυπώνονται από τον ίδιο συχνά και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Η εκτίμηση του Χρήστου Ποτόλια είναι ότι η κατάσταση όπως τη βιώνουμε το τελευταίο διάστημα θα συνεχιστεί. Συμπληρώνει ωστόσο ότι το ζήτημα για το οποίο γίνεται όλη αυτή η φασαρία, η διαφωνία και η αντιπαράθεση δεν είναι πολύ σοβαρό.

Περιέγραψε δε τα γεγονότα σαν ενδοοικογενειακά καβγαδάκια!

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ποτόλιας είπε: «Μαλώνουν για να καλύψουν το γεγονός ότι όλες οι διοικήσεις του δήμου, η σημερινή και οι προηγούμενες προέρχονται από τα ίδια κόμματα. Ο σημερινός δήμαρχος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη.

Αυτό οι πολίτες μπορούν να το καταλάβουν για παράδειγμα με τα ανταποδοτικά τέλη όπου καλούνται να ξαναπληρώσουν όσα ήδη πλήρωσαν. Παντού γίνεται αυτό που συνέβαινε τόσα χρόνια.

Στη διαχείριση του νερού, στη λειτουργία των παιδικών σταθμών ακόμη και στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου. Η δική μας παράταξη ασκεί κριτική στη διοίκηση και με αποχώρηση από συνεδριάσεις και με το λόγο που διατυπώνει όταν είναι παρούσα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Στοχεύουμε στην πολιτική της δημοτικής αρχής, χτυπάμε την πολιτική που ασκείται.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν διαφορές σε δευτερεύοντα ζητήματα καθώς επί πολιτικών θεμάτων δεν διαφωνούν με τη διοίκηση. Όλοι τους με λίγα λόγια λένε το ίδιο πράγμα. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί.

Θεωρώ ότι είναι βούτυρο στο ψωμί των κυβερνήσεων που θέλουν να βάλουν στο κεφάλι μας μειοψηφίες> Κατόπιν τούτου εκτιμώ ότι η κατάσταση που βιώνουμε τελευταία θα συνεχιστεί αλλά το ζήτημα δεν είναι και πολύ σοβαρό.

Πρόκειται για ενδοοικογενειακά καβγαδάκια».

Διαβάστε επίσης