• 15 Μαΐου 2024,

Οι κινήσεις μέχρι τώρα των ομάδων της Α` κατηγορίας

 Οι κινήσεις μέχρι τώρα των ομάδων της Α` κατηγορίας

ΑΕΚ: παρέμεινε προπονητής ο Παύλος Προβατίδης. Συμφώνησε και συνεχίζει ο Κώστας Αγγος.

Μεταγραφικοί στόχοι μεγάλων ομάδων ο Λυμπεράκης και ο Κακουλίδης.

Κεραυνός Πέρνης: Νέος προπονητής ο Γιάννης Μαλαματάς στη θέση του Κώστα Τερζανίδη. Συμφώνησε και συνεχίζει ο τερματοφύλακας Δημήτρης Γεωργούσης που ήταν και ο πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Ορφέας Ελ: Γενική συνέλευση την Κυριακή το πρωί στις 4 Ιουνίου. Παρελθόν ο Ακης Καραβελίδης που συνεχίζει στον Ατρόμητο Χαλκερού.

Βύρων: Κατά πάσα πιθανότητα συνεχίζει στο πόσο του προπονητή ο Γιώργος Αγγελίδης. Μένει ο περσινός βασικός κορμός που οδήγησε την ομάδα στην Α` κατηγορία. Έρχονται μεταγραφικές εκπλήξεις.

Φρίξος Πλατανοτόπου: Συνεχίζει εκτός απροόπτου στη θέση του προπονητή ο Γιάννης Καρακότσαλης.

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Συνεχίζει στη θέση του προπονητή ο Τάσος Τσαπανίδης. Κρατάει τον περσινό βασικό κορμό.

Μ. Α Αντιφιλίππων: Αλλαγή στη θέση του προέδρου, ο γιός Γιώργος Μανωλαράς αντικατέστησε τον πατέρα Χρυσόστομο που θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΚ με την παράταξη του Μπάμπη Ευσταθιάδη. Σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Βρασίδας Νέας Περάμου: Σε αναμονή της γενικής συνέλευσης. Αν δεν αλλάξει κάτι στη διοίκηση, συνεχίζει στη θέση του προπονητή ο Θωμάς Ματρακούκας που το έργο του εκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Μιχελίδη.

Ηρακλής Καβάλας:  Κλήση στο νεαρό Αρτεμίου να δοκιμαστεί στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δημήτρης  Σιώπης μάλλον συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.

Εθνικός Νέας Καρυάς: Ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαλαματά στον πάγκο της ομάδας.

Απόλλων Χρυσοχωρίου: Σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Μπανίδη που συνεχίζει στον Αρη Πηγών.

Διαβάστε επίσης