• 3 Μαΐου 2024,

Η κούρσα θανάτου στην Νίκαια …

 Η κούρσα θανάτου στην Νίκαια …

Οι μαρτυρίες απο την κούρσα θανάτου που ακολούθησε το φορτηγού του τρόμου στην Νίκαια της Γαλλίας είναι στην κυριολεξία συγκλονιστικές – ανατριχιαστικές.

Τα ανθρώπινα σώματα λένε αυτόπτες μάρτυρες πέφτανε σαν κορίνες.

Στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει 12 τρομοκρατικά χτυπήματα εκ των οποίων τα 7 στην Γαλλία.

Καταλαβαίνεται οτι η Γαλλία είναι στην λίστα των τρομοκρατών η Νο1 χώρα με τα περισσότερα και πιο σοβαρά χτυπήματα.

Δεν είναι τυχαίο οτι στην Γερμανία για παράδειγμα ή στο Λονδίνο δεν έχει γίνει ούτε ένα χτύπημα και η Γαλλία μετράει ήδη επτά.

Και το γαμώτο είναι οτι υπάρχει η αίσθηση οτι το νούμερο αυτό έχει τάσεις αυξηντικές αφού οι τρομοκράτες που έχουν παρεισφρήσει στις Ευρωπαϊκές χώρες είναι χιλιάδες τα τελευταία χρόνια και όπως αποδείχτηκε είναι έτοιμοι για όλα.

Το μυαλό τους είναι σκοτεινιασμένο και τα όπλα τους παρα πόδας !

Το θέμα είναι οτι τα τρομοκρατικά χτυπήματα γίνονται με όλα τα μέσα αφού η φνατασία των τρομοκρατών οργιάζει.

Ποιός περίμενε οτι το χτύπημα στην Νίκαια θα γινόταν με αυτόν τον τρόπο;

Το άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα αυτά στην Γαλλία θα κάνουν τις εκλογές για την Λεπέν ένα ωραίο απογευματινό περίπατο.

Θα βγεί πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Πριν την συναυλία του Ρέμου στο ΝΑΜΜΟS στις 29 του μήνα  θα προηγηθεί η συναυλία του Σάκη στο Ρακάν 27 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη που οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδα με το πάρτι του Ρέμου αφού στα πρώτα τραπέζια των 12 ατόμων η ελάχιστη κατανάλωση θα είναι 8.000 ευρώ. που σημαίνει περίπου 700 ευρώ το κεφάλι με το καλημέρα.

Ξεκινάνε απο τα 700 και ανεβαίνουμε αφού τα πρώτα τραπέζια είναι γνωστό οτι ποτέ δεν μένουν στο στάνταρ μενού.

Το μενού περιλαμβάνει χαβιάρι , καβουροπόδαρα και αχινοσαλάτα.

Το ρόφημα είναι σαμπάνια και απλά ανάλογα με την μάρκα την ποιότητα θα παίζουν και οι τιμές.

Μιλάμε οτι ο τζίρος απο αυτά τα δύο πάρτι που θα γίνουν μέσα σε 3 μέρες θα είναι εκατομμύρια ευρώ.

Απλά ο Σάκης επειδή είναι γνωστό οτι τον ακούνε και πολλά νεαρά παιδάκια ζήτησε και πήρε μια ζώνη στο μαγαζί για τους νεαρούς θαυμαστές του που θα μπορούν να τον απολαύσουν όρθιοι πληρώνοντας 40 ευρώ το κεφάλι.

Hello Sakis !!!!

Πάντως να έχετε υπόψη σας οτι και τα δύο αυτά πάρτι γίνονται για τους ξένους τουρίστες της Μυκόνου αφού οι έλληνες θα για άλλη μια φορά  ελάχιστοι.

Το στοιχείο που θα κυριαρχήσει θα είναι για άλλη μια φορά το ΑΡΑΒΙΚΟ.

Η ΔΕΗ έδωσε παράταση στη ρύθμιση 36 δόσεων μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου γιατί αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου και επειδή θέλει να δώσει την δυνατότητα σε όσους περισσότερους πελάτες της γίνεται να ευνοηθούν της έκπτωσης της τάξης του 15% στην αξία του ρεύματος που ισχύει όμως μόνο σε όσους πληρώνουν στην ώρα τους τους λογαριασμούς τους.

Με την ευνοϊκή αυτή ρύθμιση που ισχύει μέχρι και τέλη του Σεπτέμβρη μπορούν όλοι να γίνουν συνεπείς και να δούμε την αξία του ρεύματος τους στον επόμενο λογαριασμό μειωμένο κατά 15%.

Όλοι μιλάνε για ένα πραξικόπημα φιάσκο στην Τουρκία αλλα το κόστος του φιάσκου ήταν πάνω απο 100 νεκροί και περίπου 1500 τραυματίες.

Ωραίο φιάσκο !

Είναι σίγουρο οτι η απόπειρα κατάληψης της εξουσίας απο τον στρατό ήταν πολύ πρόχειρη αφού όταν θέλει να κάνεις ένα πραξικόπημα ξεκινάς απο τις τηλεφωνικές συνδέσεις και το διαδίκτυο.

Τα άρματα ήταν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης και τα τηλέφωνα αλλά και το internet δουλέυανε κανονικά.

Στην κυριολεξία τους κατάπιε ο Ερντογάν που βγαίνει με μεγαλύτερη δύναμη και απο αυτή την περιπέτεια.

Οσο αφορά τους 8 στρατιωτικούς που ποσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ένα ελικόπτερο θα υπάρχει συνέχεια αφού την σήμερα Δευτέρα θα βρεθούν ενώπιο της ελληνικής δικαιοσύνης με κατηγορίες περί παράνομης εισόδου στην χώρα και απόπειρα διατάραξης διεθνών σχέσεων της χώρας ενώ απο την Τρίτη θα ξεκινήσει το σήριαλ της απέλασης τους που δεν θα είναι μια απλή και εύκολη ιστορία δεδομένου του αιτήματος πολιτικού ασύλου απο την μεριά τους.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης