• 29 Απριλίου 2024,

Η κυβέρνηση βγάζει στο ΑΙΓΑΙΟ Μεδουσομαζόχτρες !

 Η κυβέρνηση βγάζει στο ΑΙΓΑΙΟ Μεδουσομαζόχτρες !

Τελικά η κυβέρνηση έστω και τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού που είναι όμως ο μήνας των διακοπών αφού έχουμε παραδοσιακά τα μπάνια του λαού αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και βγάζει στο Αιγαίο μεδουσομαζόχτρες για να μαζέψει με ένα ειδικό δίχτυ όσες μέδουσες μπορεί.

Η εμφάνιση τους δεν έχει προηγούμενο στις ελληνικές θάλασσες και σε πολλές περιπτώσεις έχουν απειλήσει την τουριστική κίνηση της χώρας αφού απομακρύνουν τους λουόμενους  απο τις παραλίες σε πρώτη φάση και απο την χώρα σε δεύτερη.

Οταν έρχονται οι περισσότεροι στην Ελλάδα για τις παραλίες και τις θάλασσες μας και δεν μπορούν να βουτήξουν γιατί τους απειλούν οι μέδουσες τι να κάτσουν να κάνουν ;

Παίρνουν τα κουβαδάκια τους και πηγαίνουν σε άλλη παραλία σε κάποια άλλη χώρα.

Μακάρι η επιχείρηση της μεδουσομαζόχτρας να πετύχει και να δοθεί μια ανακούφιση και στους  λουόμενους και στους επιχειρηματίες που βλέπουν τις μέδουσες να περιορίζουν τους τζίρους τους.

Έχουμε ξεπεράσει άλλα και άλλα και να κολλήσουμε στις μέδουσες ρε παιδιά ;

Η Ελλάδα δεν απειλείται απο τον ISIS και απειλείται απο τις ΜΕΔΟΥΣΕΣ ;

Και όμως έτσι είναι και ίσως θα έπρεπε η κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει πιο νωρίς και όχι τώρα που φτάσαμε στον Αύγουστο.

Μόνο στη ΜΥΚΟΝΟ δεν φτάσανε οι μέδουσες οι οποίες φαίνεται για να τους επιτρεπεί η προσέγγιση στις παραλίες του νησιού θα έπρεπε να πληρώσουν πολλά.

Στη ΜΥΚΟΝΟ ακόμα και οι μέδουσες για να βγούνε στην παραλία της Ψαρού θα πρέπει να πληρώσουν και για τον λόγο αυτό επιλέγουν άλλες παραλίες.

Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα παραμένει ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν ούτε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και λόγω αυτής της γραφειοκρατίας το δεύτερο μέρος της ταινίας MAMMA MIA πάει Κροατία.

Θέλω να σας θυμίσω οτι το πρώτο μέρος της ταινίας είχε γυριστεί στη Σκόπελο και να σας θυμίσω τα ωφέλη αυτής της προβολής για τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα των νησιών που ξετυλίγεται το κουβάρι της πολύ ωραίας δροσερής και άκρως καλοκαιρινής ιστορίας αγάπης με ένα φοβερό κάστ ηθοποιών που έχουν ο καθένας απο αυτούς πολύ μεγάλη πορεία στο Χόλυγουντ.

Είναι κρίμα η γραφειοκρατία να συνεχίζει να αδικεί αυτή την χώρα που έχει δυνατότητες αλλά πολλές φορές με τα ίδια τα χεράκια της βγάζει τα ματάκια της.

Στο νησί της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ το κορίτσι της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ η Κατερίνα η Κανούργιου συνεχίζει τις διακοπές της και την αναζήτηση νέου συντρόφου αφού μετά τον τελευταίο της χωρισμό απο τον επιχειρηματία Σταθωκοστόπουλο δεν έχει σταυρώσει αρσενικό.

Παραμένει μόνη σαν το λεμόνι.

Προκειμένου να σπάσει αυτό το εμπάργκο της μοναξιάς πρόσφατα ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να γνωρίσει τον Μάριο του SURVIVOR αλλά δεν της βγήκε ούτε αυτή η γνωριμία και έτσι άρχισε να παίρνει στη σειρά τα Μοναστήρια ξεκινώντνας απο τις Μονές της Πάτμου.

Όταν αυτό το κορίτσι βρει τον επόμενο σύντροφο της θα είναι είδηση μεγατόνων.

Όλο το καλοκαίρι γυρνάει σχεδόν ξεβράκωτη απο παραλία σε παραλία και απο νησί σε νησί δεν μπορεί να βρεί ταίρι.

Η ασφαλτόστρωση της 7ης Μεραρχίας σε συνδυασμό με το κλείσιμο της Βενιζέλου προκαλάσενα κυκλοφοριακή ασφυξία χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης και κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και σήμερα το πρωί.

Για τον λόγο αυτό ψυχραιμία και υπομονή.

Επειδή και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή και καθαρό μυαλό.

Το πιο εύκολο είναι να νευριάσεις να φωνάξεις να βρίσεις να μαλώσεις και να χαλάσεις την διάθεση σου.

ΟΧΙ !

Κάντε καλύτερη διαχείριση της κατάστασης.

Καλή σας ημέρα και καλό καλοκαίρι γιατί τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι.

Να περνάτε καλά και να έχετε πάντα το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης