Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: « Έχουμε φιλοδοξίες αλλά δεν αγχωνόμαστε»

 Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: « Έχουμε φιλοδοξίες αλλά δεν αγχωνόμαστε»

Δηλώσεις για το νέο Βύρωνα που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος στις μεταγραφές, έκανε στους 93, 7 ο  προπονητής της ομάδας Γιώργος Αγγελίδης που συνεχίζει φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά την άνοδο της ομάδας από τη Β` στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Σημειώνουμε ότι το  Σάββατο ο Βύρωνας θα παίξει το πρώτο φιλικό με τον Φρίξο Πλατανοτόπου ενώ στη συνέχεια θα παίξει με Μ. Α Αντιφιλίππων, με Καρβάλη, με Αρη Ζυγού, με Αρη Πηγών, με Αστέρα Φωλιάς.  Οι προπονήσεις  αυτή την εποχή γίνονται στο Χαλκερό.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελίδης.

Ερώτηση: Ποιος θα είναι ο στόχος του Βύρωνα στο φετινό πρωτάθλημα βάση και των μεταγραφών που έχει κάνει;

Απάντηση: Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Δε μας έχει βάλει κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό. Σίγουρα υπάρχουν φιλοδοξίες από μένα  τους παίκτες και τη διοίκηση.  Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ερώτηση: Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Απάντηση: Εγώ σαν προπονητής αισθάνομαι πολύ τυχερός.  Η ενίσχυση δεν έγινε τυχαία. Έγινε σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις που εμείς σαν ομάδα είχαμε πρόβλημα και χρειαζόμασταν ενίσχυση για την κατηγορία που θα παίξουμε.  Οι ευκαιρίες που μας βγήκανε σε μεταγραφικό επίπεδο είναι πάρα πολύ καλές. Αυτό όμως το έχει πετύχει και η διοίκηση με την προσπάθεια που έχει κάνει από πέρσι, να θέλουνε πολλοί ποδοσφαιριστές να έρθουν στην ομάδα μας και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι αυτό πολύ σημαντικό,   η οργάνωση που έχει ο Βύρωνας και αυτό που προσφέρει σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Ερώτηση:  Πολλοί  λένε ότι ο Βύρωνας είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό μήπως σας αγχώνει;

Απάντηση: Εμείς προχωράμε σ` ένα πλάνο τριετίας που έχουμε θέσει με τη διοίκηση. Από εκεί και μετά δεν μας αγχώνει. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε όπως προανέφερα όσο το δυνατό πιο ψηλά.

Εκτός από τις παραδοσιακές ομάδες θα είναι ευχάριστη έκπληξη να μπορέσουν και κάποιες άλλες να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Ερώτηση:  Είναι πρόκληση και για τον Γιώργο Αγγελίδη που για πρώτη φορά θα είναι προπονητής ομάδας Α` κατηγορίας;

Απάντηση: Φυσικά και για μένα είναι μια πρόκληση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα σε συνέχεια της περσινής χρονιάς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και φέτος σ` ένα πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Βλέποντας και τις μεταγραφικές κινήσεις των άλλων ομάδων, θεωρείς ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων;

Απάντηση: Είναι κρίμα που ομάδες σαν τον Ηρακλή δε μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.  Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα ξεχωρίζει από την αρχή, όπως πέρσι ο Αετός.   Πάντως φαίνεται ότι θα υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα είναι ψηλά και η μια θα «χτυπάει» την άλλη.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που θα παίξουν διαφορετικό ρόλο.

Ερώτηση:  Εχει κλείσει το ρόστερ ο Βύρωνας; Θα κάνει κάποια άλλη μεταγραφή;

Απάντηση: Εχει κλείσει το ρόστερ, εκτός απροόπτου. Κρατάμε ένα παραθυράκι ανοιχτό.   Δεν υπερβάλουμε. Ο πρόεδρος ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Επίσης όλη η διοίκηση έχει νοικοκυριό και αυτό φαίνεται.

Διαβάστε επίσης