• 29 Απριλίου 2024,

Δυο φιλικά πριν το Βώλακα – Σήμερα ο αγιασμός του ΑΟΚ

 Δυο φιλικά πριν το Βώλακα – Σήμερα ο αγιασμός του ΑΟΚ

Σήμερα στις 18.30 μ.μ θα τελεσθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι προπονήσεις ξεκινήσανε το απόγευμα της Δευτέρας ενώ αυτή τη εβδομάδα θα συνεχιστούν και οι μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη ο ΑΟΚ θα κάνει 4-5 προσθήκες στο ρόστερ.  Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι παίκτες βασικής ενδεκάδας. Μετά την απώλεια του Καραμπά, αναζητείται παίκτης για τη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού. Ο ΑΟΚ κοιτάζει και τη ξένη αγορά.

Δοκιμάζεται ο Δεληχατζής

Εκτός από τον Παγκάκη για τη θέση του τερματοφύλακα δοκιμάζεται  και  Νίκος Δεληχατζής, με θητεία σε Αλμωπό Αριδαίας, Κρύα Βρύση, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κ20 Ηρακλή και Κ20 Λεβαδειακού (είχε δοκιμαστεί και στη Βέροια).

Με ΠΑΟΚ στις 13 Αυγούστου

Ο ΑΟΚ πριν αναχωρήσει στις 21 Αυγούστου για το Βώλακα Δράμας θα παίξει δυο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.  Το πρώτο θα είναι με τον ΠΑΟΚ στις 13 Αυγούστου στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 8 το βράδυ. Το δεύτερο με τη νεοφώτιστη ομάδα της Γ` Εθνικής Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Φυσικά τα φιλικά θα συνεχιστούν και στο Βώλακα.

Και νέος… φυσικοθεραπευτής

Ο Στέλιος Τσοχατζής είναι ο νέος φυσικοθεραπευτής της ομάδας.  Άνθρωπος του  αθλητισμού αφού προέρχεται από το χώρο του στίβου, όπου έκανε μήκος και τριπλούν στον ΟΚΑΦ. Πάντως ξεκίνησε τον αθλητισμό ως καλαθοσφαιριστής. Είναι μαζί με το Νίκο Σουμουλίδη τα δυο νέα πρόσωπα στο σταφ της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης