Η Λέλα Γράσσου παρουσιάζει το βιβλίο της, στηρίζει τους Εθελοντές κατά του Καρκίνου

 Η Λέλα Γράσσου παρουσιάζει το βιβλίο της, στηρίζει τους Εθελοντές κατά του Καρκίνου

Ένα όνομα που γράφει και αφήνει ιστορία στην Πόλη μας.

Μια σπουδαία, δυναμική γυναίκα, που η δημιουργία, ο προγραμματισμός, η συνέπεια και το ήθος φωτογραφίζουν την προσωπικότητα της. Μια εικαστικός που τα έργα της είναι θαυμαστά απ’ όλους! Αυτή η πολυτάλαντη γυναίκα, θέλησε να γράψει ιστορία μέσα από πραγματικά γεγονότα όπως της τα αφηγήθηκε ο παππούς της στα χρόνια εκείνα της Προσφυγιάς.

Μια “ΥΠΟΣΧΕΣΗ” που πραγματοποιήθηκε με το πέρασμα των χρόνων. Μέλος του συλλόγου μας πολλά χρόνια, η Λέλα Γράσσου αποφάσισε με όλη της την αγάπη και γνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του συλλόγου, να καταθέσει όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου της, στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, βοηθώντας έτσι την προσφορά του συλλόγου στον συνάνθρωπο μας.

Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας, θα πλαισιώσει την παρουσίαση του βιβλίου με ακούσματα από τις Χαμένες Πατρίδες που άφησαν οι πρόγονοι μας από την Μ. Ασία. Το ευχαριστώ αγαπητή μας Λέλα, είναι τόσο λίγο μπροστά σ’αυτή την συνεισφορά αγάπης που πράττεις προς τον Σύλλογο μας. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου αγαπημένη μας!

Η Παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Λέσχη την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00μμ. Σας περιμένουμε όλους!

(Πηγή: ανάρτηση συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου).

Διαβάστε επίσης