Η μεγάλη απόδραση …

 Η μεγάλη απόδραση …

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν το Σαββατοκύριακο της μεγάλης απόδρασης αφού  έπαιξε το έργο « Όπου φύγει – φύγει».

Είναι ενδεικτικό ότι μόνο την περασμένη Παρασκευή περάσανε από τα διόδια των Αφιδνών και Ελευσίνας πάνω από 65.000 οχήματα !

Αυτό που έγινε στην Αθήνα να έχετε υπόψη σας ότι έγινε σε όλη την Ελλάδα ίσως σε μικρότερη βαθμό.

Πάντως είναι σίγουρο ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν της μεγάλης φυγής.

Και λόγος να μην υπήρχε έφυγες γιατί απλά σου είχε λείψει το εκτός πόλης.

 

Προβληματισμένος για την πορεία της πανδημίας εμφανίστηκε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμόξεων.

Ο καθηγητή ξεκαθάρισε ότι ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν οι μεταλλάξεις του αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως κάποιες να μην τις καλύπτουν τα εμβόλια που κάνουμε.

Αυτό είναι ένα θέμα και για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες δίνουν μεγάλη βάση και στα φάρμακα που έρχονται ίσως και προς το τέλος του έτους για την αντιμετώπιση του ιού.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για το χάπι από το Ισραήλ που θα το παίρνεις όπως το depon και θα γίνεσαι περδίκι !

Αν όχι ακριβώς περδίκι , για να μην είμαστε υπερβολικοί , περίπου περδίκι και κυρίως θα αποφεύγεις  μία άσχημη εξέλιξη της υγείας σου.

 

Για τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις πατέντες των εμβολίων μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί και 3η δόση του εμβολίου της Pfizer μετά τους 9 μήνες από την δεύτερη δόση και επανάληψη κάθε χρόνο μέχρι να εξαφανιστεί ο ιός.

Για το νέο φάρμακο (χάπι) κατά του Covid-19 που μελετά η Pfizer, o κ. Μπουρλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο. Ωστόσο τόνισε ότι «η επιστήμη είναι σαν τον έρωτα: μπορεί να σου προσφέρει τη μεγαλύτερη απόλαυση και τη μεγαλύτερη αποτυχία», οπότε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι το τέλος των κλινικών ερευνών, ωστόσο τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι ενθαρρυντικά.

 

Μία ωραία δικαιολογία για όλα όσα τον κατηγορούν είχε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος τόλμησε να ισχυριστεί στην απολογία του ότι με την ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε σχέση (!) ενώ στις άλλες περιπτώσεις των κοριτσιών που τον κατηγορούν για απόπειρα βιασμού και βιασμό αυτές ήταν που είχανε εμμονές μαζί του και δεν τον αφήνανε σε ησυχία.

Σιγά ρε Αλέν Ντελόν …

Όπως ήταν επόμενο αυτοί οι ισχυρισμοί δεν πείσανε και έτσι η υπόθεση πάει παρακάτω.

 

Με καλό καιρό, χωρίς φαινόμενα, και λογικές για την εποχή θερμοκρασίες προβλέπεται και αυτή η εβδομάδα.

Ο καλύτερος Μάιος των τελευταίων ετών από κάθε άποψη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης