Η μεγάλη απόδραση !

 Η μεγάλη απόδραση !

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Σχέδιο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για την φύλαξη των δόσεων του εμβολίου κατά του κορωνοϊού που θα έρθουν στην χώρα μας.

Σχέδιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η διαδικασία του εμβολιασμού που θα ξεκινήσει αρχές Γενάρη και τέλος το σχέδιο «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» που προέκυψε στην πορεία αυτής της δεύτερης καραντίνας, μας έχει βάλει σε μία φάση αδράνειας και έχει αρχίσει  πλέον να επηρεάζει πολύ την ψυχολογία μας.

Το σχέδιο «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» βέβαια θα επιτευχθεί μόνο με τον μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων που θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλες τις αναστολές που έχουν και να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την διαδικασία προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αποδράσουμε από αυτή την ομηρία της πανδημίας.

Μέχρι ένα σημείο οι ανησυχίες για το συγκεκριμένο εμβόλιο μπορεί να είναι δικαιολογημένες αλλά δεν μπορεί να κάνουν λάθος τόσοι επιστήμονες , γιατροί , ερευνητές , για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου εμβολίου που είναι και το μοναδικό σωσίβιο που μας προσφέρεται σε αυτή την περιπέτεια που βιώνουμε από τον περασμένο Μάρτιο.

Μόνο το εμβόλιο μπορεί να μας γλυτώσει από ένα τρίτο κύμα της πανδημίας που οι ειδικοί το περιμένουν αρχές του έτους και για τον λόγο αυτό βιάζονται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

Όταν μετά από δύο μήνες καραντίνας δεν μπορούμε να ελέγξουμε αποτελεσματικά την εξάπλωση του ιού σε αυτό το δεύτερο κύμα καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν υπάρξει και τρίτο.

Κάθε κύμα είναι και πιο δύσκολο και πιο δύσκολα ελέγχεται.

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο το εμβόλιο είτε μας αρέσει είτε όχι και νομίζω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε αν θα το κάνουμε ή όχι.

Το γεγονός ότι πλέον τα μέτρα και οι περιορισμοί δεν μπορούν να ανακόψουν την επέλαση της πανδημίας κάνουν τους εμβολιασμούς μονόδρομο αν θέλουμε κάποια στιγμή να απαλλαγούμε οριστικά από αυτή την περιπέτεια.

 

Κιλκίς, Ξάνθη, Πιερία, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ροδόπη, Γρεβενά, Πέλλα, Λάρισα είναι οι περιοχές που προβληματίζουν τους ειδικούς που μπορεί να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες ακόμα πιο σκληρό lockdown αφού τα υφιστάμενα μέτρα δεν φέρανε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Σε αυτές τις περιοχές δεν είναι η Καβάλα αν και είναι η Δράμα και η Ξάνθη.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για κανένα εφησυχασμό αν δεν θέλουμε ξαφνικά μέσα σε αυτή την λίστα να βρεθεί και η Καβάλα.

 

Πάντως σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στα διάφορα site στην Μύκονο από τώρα προετοιμάζουν και προγραμματίζουν πάρτι σε βίλες για το ΠΑΣΧΑ.

Διότι ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και φαίνεται ότι ζουν σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.

Μακάρι βέβαια να έχουμε προλάβει μέχρι τότε να έχουμε απαλλαγεί οριστικά από αυτό τον εφιάλτη αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους.

 

Χωρίς φαινόμενα , χωρίς βροχές το επόμενο διάστημα αλλά με περισσότερο κρύο.

Θα μου πείτε αν δεν κάνει κρύο τον Δεκέμβριο πότε θα κάνει ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και κυρίως να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο χωρίς απρόοπτα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης