Η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ θέλει να μας γυρίσει πίσω στην αφετηρία

 Η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ θέλει να μας γυρίσει πίσω στην αφετηρία

Είναι αλήθεια ότι η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ αλλάζει του κανόνες του παιχνιδιού αφού επιχειρεί να μας γυρίσει πίσω στην αφετηρία όσο αφορά αυτή την δύσκολη μας αναμέτρηση με τον κορονοϊό.

Μέσα σε όλα αυτά που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και δεν ήταν λίγα ήταν και ότι αυτή η μετάλλαξη εξουδετερώνει όλα τα εμβόλια αλλά αυτό είναι υπερβολικό και δεν είναι αλήθεια.

Μπορεί στην περίπτωση της μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ να μειώνεται η εμβολιαστική κάλυψη αλλά όχι ότι δεν υπάρχει καθόλου.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση θέλει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα όσο πιο νορμάλ γίνεται κυρίως για τους εμβολιασμένους και να βάλει στο περιθώριο τους  ανεμβολίαστους  που επιμένουν να «βλέπουν» πίσω από τα εμβόλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Όσο αφορά την μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ και η Ελλάδα περιμένει περισσότερα στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και προετοιμάζει με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις της.

 

Ξεκινάς την ποδοσφαιρική σου ψυχαγωγία  το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ  Γιουνάιτετ  , απολαμβάνεις τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα και γυρνάς κάποια στιγμή να δεις και το ντέρμπι της Θες/νίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ.

Εικόνες  ποδοσφαιρικού  κανιβαλισμού !

Καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο , μπουκάλια, και ντου των οπαδών !!!

Μέσα σε λίγα λεπτά το Ελληνικό ποδόσφαιρο γύρισε πάνω από 20 χρόνια πίσω.

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να μας δείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και δεν έχουμε βελτιωθεί καθόλου.

Απλά η «καφρίλα» ήταν σε αδράνεια και λόγω υγεινομικής κρίσης.

Είναι το λιγότερο τραγικό το 2021 να υπάρχουν μέσα στα Ελληνικά γήπεδα τόσα καπνογόνα όταν στα γήπεδα των άλλων χωρών απαγορεύεται που λέει  ο λόγος οι φίλαθλοι  στις κερκίδες να μασάνε ακόμα και τσίχλα !

Δυστυχώς έχουμε μείνει τραγικά πολύ πίσω και το χειρότερο από όλα είναι ότι  δεν υπάρχει καμία προοπτική να περιμένουμε κάτι καλύτερο.

Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο βουλιάζει και δεν μπορεί να πιαστεί από πουθενά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία …

 

Άστατος ο καιρός αυτής της εβδομάδας που θα έχει απ’ όλα.

Και βροχές και καταιγίδες  και κρύο και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Πάντως στα Χανιά σύμφωνα με ανάρτηση του Αρναούτογλου ξημερώματα Δευτέρας 29/11 η θερμοκρασία άγγιξε τους 30 βαθμούς !!!

Αν δεν είναι αυτό αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής τότε τι είναι ;

 

Στην Καβάλα ο Ιρανοκαναδός  ιδιοκτήτης  του ΑΟΚ που πρέπει επιτέλους να βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη και να φτιάξει ομάδα.

Ήδη θα έπρεπε η ομάδα να έχει ανακοινώσει προπονητή και να έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές  έτσι ώστε από 1η του μήνα του 2022 θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να υπερασπιστούμε την κατηγορία της Super League 2.

Η ομάδα μας θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να σώσει την κατηγορία αφού στην ουσία είναι σα να  ξεκινάει το πρωτάθλημα με -15 βαθμούς.

Έχουμε πίστη δεν χάνουμε το κουράγιο μας και είμαστε όλοι έτοιμοι να παλέψουμε για να σωθεί η κατηγορία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης