Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είναι αντίθετη στα διόδια

 Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είναι αντίθετη στα διόδια

Εκ μέρους της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Ταρασίδης, από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ, αναφορικά με το ορθό της αποφάσεως να λειτουργήσει σταθμός διοδίων στην παράκαμψη της Καβάλας και δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η λειτουργία των διοδίων θα είναι έγκλημα. Εμείς εκείνο που ζητούμε και μέσω ανακοίνωσης είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό μια μελέτη, προκειμένου να ισχύσουν αναλογικά διόδια και επ’ ουδενί να μη δημιουργηθούν στο συγκεκριμένο σημείο μετωπικά διόδια. Σ’ αυτό το θέμα είμαστε ξεκάθαροι. Ασχέτως με τους όποιους σχεδιασμούς της κυβερνήσεως που υποστηρίζουμε, εμείς για το θέμα των διοδίων θα σταθούμε αντίθετοι.

Δε μένουμε φυσικά μόνο στις ανακοινώσεις που εκδίδουμε ή στην πίεση που ασκούμε προς τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές. Υπάρχουν ενέργειες που γίνονται χωρίς να δημοσιοποιούνται ευρύτερα. Αυτό σημαίνει ότι ενεργούμε και σε κομματικό επίπεδο προκειμένου να αναστείλουμε την απόφαση λειτουργίας των διοδίων στην παράκαμψη. Αισιοδοξώ ότι θα υπάρξουν αναλογικά διόδια και σίγουρα δε θα λειτουργήσουν στο επίμαχο σημείο».

Διαβάστε επίσης