• 29 Σεπτεμβρίου 2023,

Η Παιδική Μαθητική Χορωδία του 24ου δημοτικού σχολείου επανέρχεται με μια εκδήλωση – αφιέρωμα στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι

 Η Παιδική Μαθητική Χορωδία του 24ου δημοτικού σχολείου επανέρχεται με μια εκδήλωση – αφιέρωμα στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι

Η Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του 24ου Δ.Σ Καβάλας ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά πως ύστερα από τρία χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, επαναλειτούργησε στο σχολείο μας από τον Οκτώβριο του 2022 η “Παιδική Μαθητική Χορωδία του 24ου Δ.Σ. Καβάλας” η οποία ιδρύθηκε το 2016, μετά από πρόταση του δασκάλου της μουσικής κ. Σεμερτζίδη Γιώργου.

Σήμερα είμαστε και πάλι σε θέση να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους γονείς και στο κοινό της πόλης παρουσιάζοντας κάτι, αν όχι μοναδικό, σίγουρα σπάνιο για ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο: Την «Παιδική Μαθητική Χορωδία» μας, σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα αυτή τη φορά στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, όπου οι μικροί συμμετέχοντες χορωδοί θα ερμηνεύσουν 17 γνωστά και αγαπημένα σε όλους ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

Συγχαρητήρια στον συνάδελφο κ. Γιώργο Σεμερτζίδη που με πίστη, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνει, χαρίζει αυτήν την πολύτιμη εμπειρία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στη χορωδία, αλλά και κατ’ επέκταση σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου.

Συγχαρητήρια και στην εκπαιδευτικό κ. Τσιρώνη Χρύσα η οποία καθ’ όλη τη χρονιά ανέλαβε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα στο πλαίσιο της συγκρότησης και λειτουργίας του Χορωδιακού Εκπαιδευτικού Ομίλου, υπηρετώντας το νέο θεσμό της εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια, βεβαίως, και στους μικρούς μας μαθητές για τη δική τους συνέπεια και αυτοπειθαρχία που επέδειξαν για να φέρουν σε πέρας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.  Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς και τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης για την αμέριστη συμπαράστασή τους!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης