Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε την επιδημία του καπνίσματος; Η Halo, δίνει την λύση στο κάπνισμα

 Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε την επιδημία του καπνίσματος; Η Halo, δίνει την λύση στο κάπνισμα

Ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς η έξαρση της επιδημίας του καπνίσματος. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε το 27.2% των καπνιστών να καπνίζουν περισσότερο και το 7% να καπνίζει ξανά κατά την διάρκεια της πανδημίας, ενώ είχε διακόψει το κάπνισμα.

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καπνιστών γνωρίζει ότι το κάπνισμα έχει βλαβερές συνέπειες για την υγεία τους αλλά και των γύρω τους, αύξησε τη βλαβερή του συνήθεια. Η έλλειψη ενημέρωσης από την Ιατρική κοινότητα αλλά και η παραπληροφόρηση για τα εναλλακτικά προϊόντα όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο https://www.replacesmoke.com/ φαίνεται να οδηγεί τους Έλληνες καπνιστές σε “κρεμάλα”.

“Το κάπνισμα και ο καπνός του τσιγάρου βλάπτει όχι μόνο τους καπνιστές αλλά και όσους βρίσκονται γύρω τους”

Ανησυχία προκαλεί μελέτη που δείχνει πως δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο έκθεσης στο παθητικό κάπνισμα. Υπολογίζεται πως ένας εργαζόμενος που δουλεύει σε ένα μπαρ μια οχτάωρη βάρδια εισπνέει τοξικό καπνό σαν να καπνίζει ένα πακέτο την ημέρα. Συγκεκριμένα, το παθητικό κάπνισμα εκτιμάται ότι προκαλεί περίπου 603.000 πρόωρους θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του καπνίσματος αλλά και παθητικού καπνίσματος;

Δεν υπάρχει παθητικό άτμισμα και αυτό οφείλεται στο ότι τα χημικά που εκλύονται είναι λιγότερα από το 1% σε σχέση με αυτά του καπνίσματος. Επίσης, ο χρόνος ζωής των χημικών που προκύπτουν από το άτμισμα είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με το κάπνισμα. Με άλλα λόγια, στο άτμισμα εξαφανίζονται αμέσως, καθώς η σύστασή τους βασίζεται σε ατμό και ΟΧΙ καπνό, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Μείωσης της Βλάβης από τον Καπνό, Δρ. Colin Mendelsohn.

 

Η Αμερικάνικη εταιρία HALO, στην προσπάθεια της να συμβάλλει σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό πρόσφατα κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης Halo eLite. Απευθύνεται σε ενήλικες καπνιστές όλων των ηλικιών που επιθυμούν να μεταβούν στο άτμισμα και να γνωρίσουν τα οφέλη του.

Πρόκειται για μια συσκευή που μιμείται τον τρόπο καπνίσματος με εξαιρετική επιτυχία. Διαθέτει απλή χρήση και αυτόματη λειτουργία μέσω εισπνοής. Ο καπνιστής μπορεί να δοκιμάσει τη συσκευή σε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων, εκ των οποίων η μία γεύση είναι το διάσημο υγρό αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/eshop/ygra-anaplirosis Halo Tribeca.

Το Halo eLite διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία και δεν απαιτείται φόρτιση. Μόλις παρέλθουν οι 450 εισπνοές μπορείτε να ανακυκλώσετε τη συσκευή. Αναμφίβολα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την καλύτερη λύση στα παραδοσιακά τσιγάρα.

Το προϊόν διατίθεται σε προσιτή τιμή για όλους από την ελληνική εταιρία Replacesmoke, η οποία διατηρεί δύο φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αθήνα, σε Χαλάνδρι και Νέο Ηράκλειο. Διαθέσιμο επίσης σε παραπάνω από 450 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης