• 19 Μαΐου 2024,

Η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ μας χτυπάει , πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, την πόρτα !

 Η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ μας χτυπάει , πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, την πόρτα !

Τελικά οι μεταλλάξεις του κορονοϊού και ιδιαίτερα η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ της Ινδίας φαίνεται ότι μας χτυπάει πιο νωρίς  από ότι περιμέναμε την πόρτα και αυτό είναι ανησυχητικό για την μετέπειτα πορεία της πανδημίας.

Μέχρι και ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για τα αρκετά κρούσματα της παραλλαγής ΔΕΛΤΑ που εμφανίστηκαν στην Κρήτη και είναι σίγουρο ότι σε μερικές εβδομάδες θα απασχολούν όλη την χώρα.

Στο ερώτημα αν τα εμβόλια μας καλύπτουν από αυτή την παραλλαγή η απάντηση των ειδικών είναι θετική και απλά η ανησυχία υπάρχει για όλους αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί , ακόμα .

Για αυτούς που έχουν εμβολιαστεί ήδη δεν υπάρχει θέμα και απλά μπορεί να κάνουν και μία 3η δόση μέσα στον ερχόμενο χειμώνα.

Μάλιστα σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ το εμβόλιο της Pfizer είναι αυτό που παρέχει την μεγαλύτερη κάλυψη από όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν και δεύτερο της Astra Zeneca που όμως έχουν κάνει ελάχιστοι.

 

Σήμερα είναι  η πρώτη ημέρα που ούτε στα δελτία ειδήσεων , ούτε στις  ειδησεογραφικές ιστοσελίδες των Αθηνών  έπαιξε σαν πρώτο θέμα το έγκλημα του 32χρονου πιλότου.

Ο εγκλεισμός του στις φυλακές του Κορυδαλλού φαίνεται ότι έριξε μαύρο στην προβολή του θέματος.

 

Και καλά οι εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ στον κεντρικό δρόμο του  Παληού θα διακοπτόταν λόγω καλοκαιριού και θα συνεχιζόταν και πάλι από το Φθινόπωρο.

Και δεν είναι μόνο το πρόβλημα οι εργασίες οι καθαυτές αλλά και οι διακοπές ρεύματος που τις συνοδεύουν σε μία περίοδο όπου οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της περιοχής δεν μπορούν να μείνουν χωρίς ρεύμα ούτε μία ώρα.

 

Αρκετά μεγάλο και από αρκετούς το ενδιαφέρον για τις δύο καντίνες που θα βγούνε σε διαγωνισμό σύντομα από τον Δήμο Καβάλας και αφορούν η μία την παραλία «ΓΛΑΣΤΡΕΣ» και η δεύτερη το πάρκο «ΚΟΡΑΛΙ» στο Παληό.

Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νεώτερα για το θέμα αυτό.

 

Με καλές και πολύ νορμάλ θερμοκρασίες ο καιρός μετά την Κυριακή.

Το καλοκαίρι έτσι όπως το θέλουμε και κυρίως με τις θερμοκρασίες που θέλουμε για να μην δυσανασχετούμε.

 

Με φουλ τις μηχανές ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την αγαπημένη μας ομάδα στην Super League 2.

Από σήμερα Δευτέρα να ετοιμάζεστε για ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης