Οι Παραμυθάδες στην Αλφαβητοπαρέλαση

 Οι Παραμυθάδες στην Αλφαβητοπαρέλαση

Η «Αλφαβητοπαρέλαση» του 2018 (θα γίνει 4-2-2018) έχει ως θέμα τα παραμύθια που μιλάνε. Αυτά δηλαδή που ανέβηκαν στις θεατρικές σκηνές και γίνανε θεατρικές παραστάσεις. Δεν θέλαμε να λείπουμε από μια τέτοια γιορτή και αποφασίσαμε να καρναβαλιστούμε κι εμείς. Μετά και από συνενόηση με τις υπεύθυνες κυρίες από την Art Attack, το παραμύθι με το οποίο θα παρελάσουμε είναι αυτό που μας σημάδεψε περισσότερο στην πενταετή παρουσία μας. «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Είναι το παραμύθι που παρουσιάσαμε στην πλατεία του καπνεργάτη με αφορμή την παιδική παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας «Τα ρούχα του βασιλιά» σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κουκιά.

Οι Παραμυθάδες απευθύνουμε κάλεσμα προς τα μέλη μας αλλά και τους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας στην αλφαβητοπαρέλαση να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε τηλεφωνικά (6946816535 & 6947938757), είτε ηλεκτρονικά (info@paramythades.org) και να δηλώσουν την πρόθεσή τους.

Οι στολές που θα διατεθούν είναι: Αυτοκράτορας (καρνάβαλος): Μία παρουσία. Ράφτες: Δύο παρουσίες (περισσότερες από δύο, εφόσον υπάρξει μεγάλη συμμετοχή). Αυλικοί: Το 1/2 των συμμετεχόντων. Αξιωματικοί: Το 1/2 των συμμετεχόντων. Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από το κόστος της στολής σε συνάρτηση με τις συμμετοχές. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δηλώσεις συμμετοχής δεχόμαστε μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017! (Πηγή ιστοσελίδα Παραμυθάδων)

 

 

Διαβάστε επίσης