• 28 Μαρτίου 2024,

Η παράσταση του ΛΕΚ ταξιδεύει στα Γιαννιτσά

 Η παράσταση του ΛΕΚ ταξιδεύει στα Γιαννιτσά

Η πετυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», που δόθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στο κατάμεστο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» ταξιδεύει στα Γιαννιτσά.

Έπειτα από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχει με το Λύκειο Γιαννιτσών στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ’ αγαπάς» που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 μ.μ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ’ αγαπάς» εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο χοροδιδάσκαλος του ΛΕΚ  κ. Χρόνης Ιωαννίδης.

Πρόκειται για μια παράσταση που χωρίζεται σε δύο μέρη, στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο, βασισμένη στην Αγάπη. Με θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι οι χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας μέσω της συγκεκριμένης παράστασης αναδεικνύουν την Αγάπη ως πηγή έμπνευσης και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Η Αγάπη δεν παραμένει συναίσθημα αλλά μεταφέρεται στη σκηνή σε πράξη. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημά της. «Σαν λες πως μ’ αγαπάς» μια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας με χρώμα και ζωντάνια που δείχνει πως η αξία του δώρου της Αγάπης είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνά κάθε αρετή.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε επίσης