• 5 Μαΐου 2024,

Η περιπέτεια της γειτόνισσας του 47χρονου νεκρού

 Η περιπέτεια της γειτόνισσας του 47χρονου νεκρού

Κηδεύτηκε την Κυριακή ο 47χρονος Νίκος Κακουλίδης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας γεμάτο σκουπίδια απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο τρόπος ζωής του Ν. Κακουλίδη δημιουργούσε γενικότερα προβλήματα, αφού ο ίδιος συγκέντρωνε μέσα στο διαμέρισμά του μπάζα και σκουπίδια. Ακροάτρια, η οποία είναι ιδιοκτήτρια μιας γκαρσονιέρας δίπλα ακριβώς το διαμέρισμα του Ν. Κακουλίδη, μίλησε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ και μας εξήγησε την περιπέτεια που πέρασε. Επί χρόνια, όσοι ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές επισκέπτονταν τη γκαρσονιέρα τρέπονταν σε φυγή εξαιτίας της ανυπόφορης μυρωδιάς που ανέδιδε το διαμέρισμα του Ν. Κακουλίδη.

Η περιπέτεια της ακροάτριας άρχισε το 2012. Τότε είχε προχωρήσει σε καταγγελία τόσο προς την εισαγγελία όσο και προς τη διεύθυνση υγείας, ωστόσο κατά τα λεγόμενά της συνάντησε αδιαφορία από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η τότε εισαγγελέας της συνέστησε να καταθέσει μήνυση, ωστόσο η ακροάτρια της είχε εξηγήσει ότι θέμα ήταν επείγον άρα δεν υπήρχε περιθώριο μακράς αναμονής για την εκδίκαση της υποθέσεως. Η ακροάτρια μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένας και μόνο ενοικιαστής σπουδαστής παρέμεινε επί 2ετια στην ιδιοκτησία της επειδή είχε πρόβλημα όσφρησης με αποτέλεσμα να μην ενοχλείται από τη μυρωδιά.

Η ακροάτρια μας περιέγραψε τον εκλιπόντα ως ένα άτομο απρόσιτο και αμίλητο που δεν επέτρεπε την επικοινωνία μαζί του. Όταν προ 4ετιας η ακροάτρια προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί του για κάποιο πρόβλημα στην υδρορροή του μπαλκονιού, της συνέστησε «να μην τον ζορίζει πολύ διότι οπλοφορεί». Η φοιτήτρια που έχει μισθώσει προσφάτως τη γκαρσονιέρα της ακροάτριας αναγκάστηκε λόγω της ανυπόφορης οσμής από την προηγούμενη Τρίτη να εγκαταλείψει το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και να μεταφερθεί στο σπίτι συμφοιτήτριας της.

Ακόμη και μετά το θάνατο του Ν. Κακουλίδη θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου και το δικό του διαμέρισμα να καθαριστεί και να απολυμανθεί, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι της οικοδομής να αεριστούν επαρκώς ώστε να πάψει η ανυπόφορη μυρωδιά.

 

=

Διαβάστε επίσης