• 25 Απριλίου 2024,

Η πίτα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ στο «Κουτούκι του Σαρρή» (φωτογραφίες)

 Η πίτα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ στο «Κουτούκι του Σαρρή» (φωτογραφίες)

Ασφυκτικά γεμάτο «το Κουτούκι του Σαρρή» στην πίτα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ όπου το φλουρί έπεσε στο μεγάλο ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του `60, Αντώνη Μοδούρα.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος ευλόγησε την πίτα και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΑΟΚ λέγοντας πολύ καλά λόγια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωτήρη Δεληκάρη  ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Βακιρτζής  και η πολιτευτής της Ν. Δ κ.  Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Από την ΠΑΕ ΑΟΚ ο πρόεδρος  Σωτήρης Δεληκάρης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο συνεργάτης του Γιώργος Γουνελάς, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος.

Επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αντώνης Αντωνίου, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του ΣΦΑΟΚ και της ΛΦΚ.  Μέλη του συλλόγου των Παλαιμάχων.

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κάνοντας αναφορά στην προσπάθεια του ΑΟΚ στην FL και στην ομάδα νέων που με προπονητή τον Αχιλλέα Καρασαββίδη έχει κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις με συντονιστή τον Τάσο Πατσίδη.Τον πρώην παράγοντα του ΑΟΚ Αντώνη Γιαμαλίδη(φανερά συγκινημένος) βράβευσε ο Σωτήρης Δεληκάρης. Τον Σάκη Κακαλή ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, τον Πέτρο Πετρόπουλο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης, τον Γιάννη Σαρανταδέκα η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενώ την πλακέτα του Σταύρου Ιωάννου που απουσίαζε την παρέλαβε ο Λάμπρος Παπαβασιλείου.

Διαβάστε επίσης