• 28 Μαρτίου 2024,

Η πίτα των προπονητών ποδοσφαίρου στο «Κουτούκι του Σαρρή» (φωτογραφίες)

 Η πίτα των προπονητών ποδοσφαίρου στο «Κουτούκι του Σαρρή» (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση κοπής της πίτας του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας, στο «Κουτούκι του Σαρρή».

Η παρουσία του Γιώργου Παράσχου στην Καβάλα μετά από 20 χρόνια πρόσθεσε αίγλη στην εκδήλωση.

Ο Παράσχος στη διάρκεια της βράβευσης του από τον Τάσο Τσαπανίδη (ποδοσφαιριστής με πολύ καλή παρουσία εκείνη την εποχή στον ΑΟΚ), αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν προπονητής στην Καβάλα τονίζοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της μεγάλης προπονητικής του  καριέρας.

Ακόμη βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σωκράτης Παπαδόπουλος (την τιμητική πλακέτα την  παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ρουμελιώτη), για την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Πάτσας για την προσφορά του στον ΑΟΚ αλλά και στις ομάδες που ήταν προπονητής (παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του συνδέσου προπονητών Νίκο Καραμπετάκη).

Ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου για τη σπουδαία  δημοσιογραφική του δράση για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Καβάλας (παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Μωυσή Σπανίδη).

Ο διαιτητής Δημήτρης Ψωμόπουλος που το περασμένο καλοκαίρι σ` έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του Ναυαγοσώστη βοήθησε άμεσα στη διάσωση συνανθρώπου σε παραλία των Αμμολόφων (παρέλαβα την τιμητική πλακέτα από τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών Γιώργο Παντελίδη).

Η συμμετοχή των προπονητών στην εκδήλωση ήταν ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό. Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και χωρίς το… άγχος του πάγκου.  Ακόμη κυριάρχησε η συναισθηματική φόρτιση στις βραβεύσεις. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Τάσος Πατσίδης.

Διαβάστε επίσης