• 18 Μαΐου 2024,

Η ΠΝΟΗ σε νέους χώρους

 Η ΠΝΟΗ σε νέους χώρους

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του δραστήριου τοπικού συλλόγου ΠΝΟΗ. Μετά από έξι χρόνια στο κτήριο του πρώην ΠΙΚΠΑ, έφυγε από το συγκεκριμένο ακίνητο. Ήδη  λειτουργεί στον παιδικό σταθμό, επί της οδού Τσολάκη 23. Η μετακόμιση ήταν υπόδειξη του Δήμου Καβάλας, καθώς το πρώην ΠΙΚΠΑ θα το χρησιμοποιήσει για άλλη δραστηριότητα. Στον παλιό παιδικό σταθμό, ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, βρήκε πολύ καλύτερους χώρους, μεγαλύτερους και περισσότερους, έστω κι αν απομακρύνθηκε κατά τριακόσια περίπου μέτρα από το κέντρο της πόλης.

«Ο κόσμος σιγά – σιγά θα μάθει την καινούρια μας έδρα» είπε χθες η  εκπρόσωπος του συλλόγου, Νίκη Ανέστη. «Πιστεύω – συμπλήρωσε – ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα», ενώ όπως υπέδειξε η είσοδος στις εγκαταστάσεις της ΠΝΟΗΣ θα γίνεται από την οδό Τσολάκη, αν και υπάρχει είσοδος που διευκολύνει τους πολίτες, κι από τον δρόμο παράλληλα της οδού Αριστείδη Στάνη.

Η ΠΝΟΗ ήδη εγκαθίσταται στους καινούριους χώρους. Οι εθελοντές δουλεύουν συνεχώς για να τακτοποιήσουν τα είδη γραφείου, τα έπιπλα, όλο το υλικό της ΠΝΟΗΣ και βέβαια τις πολλές δωρεές, στην κατηγορία των ρούχων για παιδιά.

«Δεχόμαστε μόνο ρούχα για παιδιά» είπε στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής χθες η Νίκη Ανέστη, εξηγώντας ότι ο Σύλλογος δε μπορεί να λάβει ως δώρο ρούχα ηλικιωμένων ατόμων, αφού αυτά δεν τα χρησιμοποιεί και δεν τα ζητά κανείς από τους δικαιούχους του συλλόγου.

Όπως είπε η Νίκη Ανέστη στο ίδιο ακίνητο του παλιού παιδικού σταθμού στην οδό Τσολάκη, είναι πιθανό να φιλοξενηθούν κι άλλοι σύλλογοι. Οι εκδηλώσεις λόγω της μετακόμισης και της εγκατάστασης του συλλόγου στους καινούριους χώρους, έχουν προσωρινά ανασταλθεί, σύντομα ωστόσο η ΠΝΟΗ θα επανέλθει δριμύτερη. Ας μην ξεχνάμε ότι στη διάρκεια της μετακόμισης έλαβε μέρος σε εκδήλωση  για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, που έγινε την περασμένη Τρίτη στην παραλία.

Διαβάστε επίσης