• 6 Μαΐου 2024,

Οι πρώτες αποφάσεις για τη Kavala Expo 2017

 Οι πρώτες αποφάσεις για τη Kavala Expo 2017

Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδρίασε όπως συνήθως στο τέλος του μήνα το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Το κυριότερο θέμα αφορούσε την πρώτη συζήτηση για την ετοιμασία της έκθεσης Kavala EXPO 2017.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση της έκθεσης, τις ημερομηνίες αυτής και το γνωστό καθιερωμένο ερώτημα, αν στη διάρκεια της έκθεσης επιτρέπονται ή όχι οι πωλήσεις.

Συγκροτήθηκε επιτροπή που θα κάνει προτάσεις και για το θέμα των πωλήσεων, για να παρθούν οριστικές αποφάσεις σε επόμενη συνεδρίαση της διοίκησης του επιμελητηρίου μετά από έναν περίπου μήνα.

Σχετικά με το κόστος για την ενοικίαση περιπτέρων στην έκθεση, αποφασίστηκε να μην αλλάξει και να μείνει στα περσινά επίπεδα.

Το επιμελητήριο θα κάνει τη μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ακόμα περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έκθεση Kavala EXPO 2017. Θα γίνει επίσης προσπάθεια  να προσελκυθούν νέοι εκθέτες μέσω των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έκθεση SYNERGIA η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης.

Προσωπικό του Επιμελητηρίου συγκέντρωσε τα στοιχεία των εκθετών κι έτσι ο φορέας θ΄ απευθυνθεί στους εκθέτες οι οποίοι συμμετείχαν στην έκθεση SYNERGIA, αλλά δεν έχουνε συμμετάσχει σχεδόν ποτέ στην έκθεση του Επιμελητηρίου.

Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης του Διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας ήταν τα γνωστά και συνηθισμένα, με ξεχωριστό κομμάτι την ενίσχυση τοπικών συλλόγων και φορέων στο πλαίσιο ικανοποίησης παρόμοιων αιτημάτων.

Όσο για την έκθεση Kavala EXPO 2017, αυτή αποφασίστηκε να γίνει το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 μέχρι Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

 

Διαβάστε επίσης