• 16 Μαΐου 2024,

Η πρώτη εκδήλωση της ΔΕΔΑ Α.Ε. στην Καβάλα με θέμα το έργο του οικιακού φυσικού αερίου

 Η πρώτη εκδήλωση της ΔΕΔΑ Α.Ε. στην Καβάλα με θέμα το έργο του οικιακού φυσικού αερίου

Μετά από μεταξύ τους συνεννόηση, ΔΕΔΑ ΑΕ και Επιμελητήριο Καβάλας ετοιμάζουν ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στην Καβάλα την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου. Στόχο έχει την ενημέρωση φορέων και πολιτών για το έργο του οικιακού φυσικού αερίου.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο επικεφαλής της ΔΕΔΑ ΑΕ κ. Μάριος Τσάκας (φωτογραφία). Θα μιλήσουν και στελέχη της εταιρίας. Το έργο της κατασκευής του δικτύου οικιακού αερίου στην Καβάλα θα ξεκινήσει σύντομα, ίσως τον μήνα Οκτώβρη. Η ΔΕΔΑ περιγράφει μια πιο σύντομη έναρξη των εργασιών. Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα ξεκινήσει από την περιοχή του Χαλκερού, από το βασικό βαλβιδοστάσιο μέσω του οποίου θα μοιράζεται το φυσικό αέριο εντός της πόλης.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση της 1ης Οκτώβρη αναφέρει:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Αερίου, Δρ. Μάριος Τσάκας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Μάρκος Δέμπας έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην πόλη της Καβάλας, με θέμα την Επέκταση του Δικτύου Διανομής Αερίου στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 20. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σημαντική Ενημέρωση: Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά την εξάπλωση του κορωνοϊού η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες δόσεις του εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει τις τελευταίες 30 ημέρες και σε όσους έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ εντός 72 ωρών.

Διαβάστε επίσης