Η ψηφοφορία στη Θάσο δείχνει μικρή αύξηση συμμετοχής

 Η ψηφοφορία στη Θάσο δείχνει μικρή αύξηση συμμετοχής

Περίπου 230 μέλη του Επιμελητηρίου ψήφισαν σήμερα στο παράρτημα της Θάσου, στην πρώτη μέρα της τριήμερης ψηφοφορίας. Η αύξηση συμμετοχής στη Θάσο σε σχέση με τις εκλογές του 2011 είναι λίγο πάνω από το 10% αφού ανάμεσα στους 230 που ψήφισαν είναι και υποψήφιοι (Δέμπας, Ζησίμου κτλ). Οι οποίοι θα ψήφιζαν στην Καβάλα. Το 2011 στη Θάσο είχαν ψηφίσει 194 μέλη του φορέα.

Η διαδικασία με ένα σωρό υποψήφιους έξω από τον χώρο της ψηφοφορίας ήταν ήρεμη. Η παράταξη Ζησίμου διαμαρτύρεται (εκδόθηκε και ανακοίνωση) επειδή ο απερχόμενος πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης την ώρα της ψηφοφορίας ήταν στο γραφείο του (δίπλα στο χώρο της ψηφοφορίας), όπου μεταξύ άλλων συνάντησε και τον Γιώργο Καλαντζή. «Γιατί ο κ. Τσατσούλης καταστρέφει την υστεροφημία του;» αναρωτήθηκε ο κ. Ζησίμου.

Ο σάκος με τα ψηφοδέλτια της Θάσου μεταφέρεται στην Καβάλα, στο Επιμελητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της μεταφοράς από μέλη της εκλογικής επιτροπής είναι υπό τη διακριτική επιτήρηση εκπροσώπων του κ. Ζησίμου. Από τις 8 αύριο το πρωί αρχίζει η ψηφοφορία στο Επιμελητήριο που θα τελειώσει μεθαύριο το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης