Δεν έπεισε ο Ορφέας και 0-0 στο Χαλκερό(φωτογραφίες)

 Δεν έπεισε ο Ορφέας και 0-0 στο Χαλκερό(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Ορφέας δεν ήταν καλός και δεν άξιζε κάτι παραπάνω μέσα στην έδρα του Ατρόμητου Χαλκερού που πάλεψε, έκλεισε όλους τους διαδρόμους και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.  Με τον Καραβελίδη να παίζει για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι είχαν σιγουριά κάτω από την εστία ενώ ο Καβουρίδης καθάρισε πολλές φάσεις και ήταν ο καλύτερος του αγώνα.

Ο Ορφέας είχε την υπεροχή, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά απείλησε ελάχιστα και μόνο από στημένες φάσεις.   Είχε προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Στυλιανού πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ αφού επιθετικά ο Ορφέας δεν είναι καλός.  Δεν είχε καθόλου ρυθμό στα 90 λεπτά.  Το ματς γενικά με πολύ αέρα ήταν μέτριο ποιοτικά. Χαρακτηριστικό ότι δε χάθηκαν ευκαιρίες κλασσικές.

Στο 23` ένα σουτ του Γιαλαμή από καλή θέση η μπάλα άουτ. Στο 52` ο Καραβελίδης αντέδρασε πολύ σωστά μπροστά στον Γιαλαμή και στο 58` από φάουλ του Βερβερίδη ο Χωλίδης δε βρήκε στόχο με κεφαλιά. Στο 90` φάουλ του Χάσα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ατρόμητος Χαλκερού: Καραβελίδης, Ζουμπουλίδης, Σάβτσκουκ, Κοπανάκης, Καβουρίδης, Σιδηρόπουλος, Βορίδης, Καλαϊτζής 67`Μπεργκάμπ, Γλεντίδης 60` Χάσα, Ταξίδης 53` Μυτιληναίος, Μπαϊράμ.

Ορφέας: Ευστρατίου, Ρουμελιώτης, Βερβερίδης, Χωλίδης, Κονσταντίνι, Χριστοδουλίδης, Τσότρας, Μώραλης 55` Αρτεμίου, Τσίλογλου 65` Διτόπουλος, Γιαλαμής, Χρυσικός 77` Αναστασιάδης.

 

Διαβάστε επίσης