• 29 Απριλίου 2024,

Ήττα του Νέστου από την Ελπίδα Σκουτάρεως με 1-0(φωτογραφίες)

 Ήττα του Νέστου  από την Ελπίδα Σκουτάρεως με 1-0(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Νέστος γνώρισε την πρώτη ήττα στη Χρυσούπολη από την πολύ καλή Ελπίδα Σκουτάρεως για 45 λεπτά.  Οι γηπεδούχοι μάλλον αιφνιδιάστηκαν στην αρχή από την Σερραϊκή ομάδα που έπαιξε φουλ επίθεση έχοντας 3 δοκάρια μέχρι το 17`.

Ο Αθανασίου μάλιστα έκανε μια μεγάλη διπλή απόκρουση. Ο Νέστος απείλησε στο 30` με φοβερή ευκαιρία του Κρολ.   Το ημίχρονο έκλεισε με την  Ελπίδα να προηγείται με 1-0 ενώ στην επανάληψη ο Νέστος αντέδρασε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με τον Μιχαηλίδη στο 77`.

Σίγουρα όμως είχε να κάνει γενικά μ` ένα πολύ καλό αντίπαλο, μια ομάδα δουλεμένη.

Στο 2` ο Κασμερίδης από κοντά πλάσαρε αλλά ο Χούσινετς απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή.  Στο 10` παράλληλη σέντρα του Κεχαγιά η μπάλα στο κάθετο  δοκάρι. Στο 17` σουτ του Νικολίτσα εξαιρετική απόκρουση του Αθανασίου, νέο σουτ του Νικολίτσα πάλι ο Αθανασίου σώζει ενώ η μπάλα βρίσκει και το κάθετο δοκάρι.

Στο  20` σέντρα του Κρολ, ασθενή απόκρουση του Καστανιώτη και απομακρύνει ο Γεωργιάδης.

Στο 27` καλό σουτ του Κεχαγιά μόλις άουτ. Στο 30` ο Κρολ αστοχεί απελπιστικά από τα 3 μέτρα. Στο 40` ο Ζυγκερίδης απειλεί αλλά σώζει πάλι ο Αθανασίου. Στο 42` σέντρα από τα δεξιά του Γεωργιάδη και ο Ζυγκερίδης από κοντά το 0-1.

Στο 77` ο  Μιχαηλίδης πλάσαρε αλλά έσωσε ο Καστανιώτης ενώ στο 85` απείλησε με σουτ ο Μιχαηλίδης που δε βρήκε στόχο. Ο Κακουλίδης ελέγχεται για μια φάση που θα μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα στον Ζυγκερίδη σε μαρκάρισμα στον Φραγκούλη.  Ο Αθανασίου ήταν ο κορυφαίος του Νέστου ενώ ο Κεχαγιάς της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς 70` λ.τ Παυλακάκης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσανακτσόγλου 62` Μαϊδανός, Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος 46` Αρετάς, Κοβάτσης 57` Μιχαηλίδης.

Ελπίδα: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊναντούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Παπαβασιλείου, Νικολαϊδης 90+ Δ. Στεφανίδης , Ζιγκερίδης 83` Καπετάνος, Ν. Στεφανίδης 90+ Γεράκης, Νικολίτσας, Κεχαγιάς 88` Πασχαλούδης.

 

 

Διαβάστε επίσης