• 29 Μαρτίου 2024,

Η “Women Act” στην Καβάλα

 Η “Women Act” στην Καβάλα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Galaxy, η εκδήλωση του δραστήριου και δυναμικού Δικτύου «Women Act». Παρουσία πλήθους γυναικών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, η Έφη Λαζαρίδου, Διευθύνουσα  Σύμβουλος του προγράμματος «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων: Νέα Γεωργία για μια Νέα Γενιά», που υλοποιείται στην Ελλάδα με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, για τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί.
Καλωσορίζοντας τις προσκεκλημένες, η επικοινωνιολόγος Αντωνία Σταυρίδου, που -μεταξύ άλλων – συνέβαλε στην προεκλογική καμπάνια του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, εξήγησε συνοπτικά τις δράσεις και τους στόχους της «Woman Act», εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά της που η Οργάνωση επεκτείνει την κοινωνική της δράση στην Καβάλα. «Με άξιες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, είναι βέβαιο ότι η πόλη μας θα πρωτοστατήσει στην επίτευξη των στόχων της Οργάνωσης», δήλωσε και περιέγραψε το όραμα της ιδρύτριας του Δικτύου, Μαίης Ζαννή και των μελών του: «Επιτέλους η ισότητα των δύο φύλων να γίνει πράξη και σύντομα οι γυναίκες να καταφέρουν, επί ίσοις όροις, να διεκδικήσουν ενεργό ρόλο στις θέσεις εξουσίας. Αν και βρισκόμαστε στο τέλος του 2019, δυστυχώς ακόμα αναζητούμε το αυτονόητο», σημείωσε.
Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο για τη σχέση και το ρόλο της κ. Μαρέβα Μητσοτάκη με τη «Woman Act», η κ. Σταυρίδου απάντησε:
«Είναι πολύ μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που μας στηρίζει η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα δυναμική και πολύ επιτυχημένη σε όλους τους ρόλους της, τον επαγγελματικό, τον συζυγικό, τον μητρικό. Με επιμονή και υπομονή, πιστεύει στον εαυτό της και τολμά να ξεχωρίσει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμπορευόμαστε σε αυτή την προσπάθεια», ανέφερε.
Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες παρουσίες στην εκδήλωση, ήταν και αυτές της κ. Μαριάννας Βιλδιρίδη και της κόρης της, Ντένυς.

Διαβάστε επίσης