• 28 Μαρτίου 2024,

Pre game με τη λίμπερο του ΑΟΚ Ιωάννα Γερακίνη

 Pre game με τη λίμπερο του ΑΟΚ Ιωάννα Γερακίνη

Η Ιωάννα Γερακίνη γέννημα- θρέμμα του ΑΟΚ μίλησε στους 93,7 για το παιχνίδι που πέρασε με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, για την πορεία της ομάδας μέχρι αλλά και για τη δύσκολη αναμέτρηση που έρχεται με τους Πρωταθλητές  Πεύκων.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη της λίμπερο της γυναικείας ομάδας Βόλει του ΑΟΚ.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο ήταν να φτάσετε στην ανατροπή στο ματς με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα μας ενδιαφέρει η υγεία της συμπαίκτριας μας Στέλλας Ντίτσα που δεν γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς έχει. Όλες μας ευχόμαστε στη Στέλλα γρήγορη ανάρρωση.

Όταν πίσω στο σκορ με 0-2 δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να παίξεις με ψυχή. Δεν παίζει ρόλο το αγωνιστικό. Πρέπει να κάνεις κατάθεση ψυχής. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να φύγει με τη νίκη από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Πεισμώσαμε και φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Αιφνιδιαστήκατε στην αρχή από μια ομάδα που είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι;

Απάντηση: Γνωρίζαμε την αντίπαλη ομάδα αφού είχαμε παίξει και φιλικό. Γνωρίζαμε ότι έχει αποδυναμωθεί.  Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά ήρθε ο τραυματισμός της Στέλλας που μας επηρέασε λίγο, χωρίς αυτό να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το 0-2.

Μετά έγινε αυτό που σας προανέφερα. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουμε το σκορ.

Ερώτηση: Ο απολογισμός για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για τα αποτελέσματα που φέρνουμε.  Φέτος είναι μια πολύ καλή χρονιά.   Ο αρχικός στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα, να είμαστε «δεμένες» μεταξύ μας, σαν παίκτριες, σαν ρόστερ. Είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου ενώ με τον προπονητή μας έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Δεν μας ενδιαφέρει η αντίπαλη ομάδα. Κοιτάμε να παίξουμε εμείς όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε.

Δεν έχει σημασία το πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα αλλά το πόσο καλές θα είμαστε εμείς.

Ερώτηση: Τώρα μπροστά σας έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Πρωταθλητές που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ποια είναι η άποψη σου;

Απάντηση:  Η ομάδα των Πρωταθλητών είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ. Εγώ όπως προανέφερα δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Αν παίξουμε εμείς καλά θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Είμαστε έτοιμες αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα που θα παίξουμε και η πιο δύσκολη.

Δεν μας πτοεί όμως αυτό. Θα την κοιτάξουμε στα μάτια.

Διαβάστε επίσης