• 15 Μαΐου 2024,

Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει στην Καβάλα το βιβλίο της «Πέρα από τις Σκιές»

 Η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει στην Καβάλα το βιβλίο της «Πέρα από τις Σκιές»

Η Έλενα Αντωνίου ταξιδεύει με το “Πέρα από τις Σκιές” στην Ελλάδα. Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, η συγγραφέας επισκέπτεται σήμερα Τρίτη την Καβάλα, όπου θα έχει συνάντηση γνωριμίας με αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΗΣ, στις 19.00.

Το “Καθώς Έπεφτε η Νύχτα” ήταν το πρώτο βιβλίο της Έλενας Αντωνίου που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Silk τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η συναρπαστική ιστορία της Βαλέριας και του Αλεξέι έγινε bestseller και παρέσυρε το αναγνωστικό κοινό σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη.

Τώρα, η Έλενα επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης και πάθους που θα σας μεταφέρει από τη Ρώμη μέχρι το θεσσαλικό κάμπο. Στο “Πέρα από τις Σκιές” η Ελβίρα, μια νεαρή Ελληνίδα φωτογράφος μόδας και ο Ραφαέλο, μοναδικός εγγονός και κληρονόμος ενός Ιταλού μεγιστάνα, θα βρεθούν αντιμέτωποι. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή και αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Το παρελθόν αποκαλύπτεται, οι δολοπλοκίες υφαίνουν τον ιστό τους και οι δύο αντίπαλοι βυθίζονται στη δίνη του μίσους και του έρωτα.

Η συγγραφέας

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ζει, ενώ κατάγεται από τη Μήλο. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική.

Εργάζεται σε ημερήσιες εφημερίδες ως διορθώτρια/επιμελήτρια κειμένων αλλά και σε διαδικτυακά μέσα ως news editor.

Το πρώτο της βιβλίο ήταν τα “Δάκρυα του Πάθους”. Tο “Καθώς Έπεφτε η Νύχτα” είναι το πρώτο της μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στη σειρά SILK.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βασίλης Κιμούλης, 697-3310089, vkimoulis@harlenic.gr

Διαβάστε επίσης