Η Microsmart έρχεται στην Καβάλα στις 2/4!

 Η Microsmart έρχεται στην Καβάλα στις 2/4!

Ανακαλύψτε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύει την απόδοση επιχειρήσεων και αναμορφώνει την εμπειρία του πελάτη.

Από προβλέψεις τάσεων αγοράς μέχρι εργασίες ρουτίνας, η παρουσίαση θα αναδείξει πώς η τεχνολογία επιταχύνει την ανάπτυξη επιχειρήσεων.
➡️ Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία του marketing επιχειρήσεων
📆 Τρίτη 𝟮 Απριλίου
🕖 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬
📍 𝗖𝗜𝗧𝗬𝘇𝗲𝗻, Εθνικής Αντιστάσεως 1, Καβάλα
👩 Σερεφίδου Έλενα – Social Media Specialist & Μαχαιρίδου Θένια – Digital Advertising Specialist
➡️ Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι για τα επόμενα workshops της 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝘀𝗺𝗮𝗿𝘁!

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αναφέρεται στη δημιουργία υπολογιστικών συστημάτων που μπορούν να εκτελούν εργασίες που απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη, όπως αναγνώριση προτύπων, μάθηση και λήψη αποφάσεων. Η χρήση της μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της απόδοσης μίας επιχείρησης και της εμπειρίας του πελάτη.

Στην παρουσίαση αυτή, θα γνωρίσουμε το AI και πώς εφαρμόζεται ήδη στο marketing καθώς και πώς χρησιμοποιείται για διαφορετικούς λόγους (πρόβλεψη τάσεων αγοράς, έμπνευση, εργασίες ρουτίνας, κ.ά.).

Θα αναφερθούμε, επίσης, σε κάποια εργαλεία που διαθέτουν AI και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε προς όφελος της επιχείρησής μας.

Επιπλέον, θα γίνει μία ειδική αναφορά στο πώς μπορούμε μέσω AI να δημιουργήσουμε μία εικόνα μέσα από μία γραπτή εντολή, και θα επισημάνουμε πιθανούς κινδύνους που κρύβονται πίσω από την «τυφλή» εφαρμογή του AI.

Η τεχνητή νοημοσύνη ήρθε για να μείνει και η επόμενη μέρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα συζητήσουμε γι’ αυτό και θα κλείσουμε απαντώντας στις δικές σας ερωτήσεις!

Διαβάστε επίσης