• 19 Μαΐου 2024,

Η θέα από το Swell Roof Garden σου… κόβει την ανάσα! (φωτογραφίες)

 Η θέα από το Swell Roof Garden σου… κόβει την ανάσα! (φωτογραφίες)

Γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης


Το “Swell Roof Garden” βρίσκεται στο διατηρητέο κτίριο της παλιάς Εμπορικής Τράπεζας, απέναντι από την κεντρική πλατεία της πόλης στη περιοχή του λιμανιού. Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας σημαντικής επένδυσης που ξεκίνησε η κ. Στεφανίδου και η οποία πέρασε από τις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας για σχεδόν τέσσερα χρόνια!

Στη δεύτερη φάση θα λειτουργήσει στους ορόφους του ιστορικού αυτού ακινήτου ένα boutique hotel με 12 junior σουίτες, προβλέπεται να είναι έτοιμο τις γιορτές των Χριστουγέννων. Με το που βγαίνεις στο rooftop του ιστορικού κτιρίου της παλιάς Εμπορικής Τράπεζας, σου κόβεται η ανάσα με την εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών της Καβάλας από την ανατολή ως τη δύση.

Με αυτό το μοναδικό ατού το «Swell» υποδέχεται το κόσμο σ’ ένα μοντέρνο χώρο με ιταλική γραμμή, προσφέροντας signature cocktails και τη δημιουργική ομάδα του σεφ Βασίλη Τσατσάκη να δημιουργεί αυθεντικές ασιατικές γεύσεις.

Το «Swell» διευθύνει ο Καβαλιώτης Γιώργος Κουφουδάκης (με σπουδές f’n’b manager και sommelier Α επίπεδου), ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως η Μεγάλη Βρετανία, το Hilton, το Saint John στη Μύκονο και το ΙΜΑΡΕΤ.

Πριν αναλάβει το «Swell» ο Γιώργος Κουφουδάκης διετέλεσε για ένα διάστημα διευθυντής του ολοκαίνουργιου Hotel Anassa στη παραλιακή ζώνη της Εγνατίας. Ως καλός sommelier ο Γιώργος Κουφουδάκης γνωρίζει όλες τις ετικέτες του καταλόγου, τις ποικιλίες και τα αρώματα των κρασιών και γενικά έχει άριστες οινικές γνώσεις, θα σας προτείνει το ανάλογο κρασί με βάση το πιάτο που θα επιλέξετε.

Διαβάστε επίσης