• 20 Μαΐου 2024,

Η βασιλόπιτα του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας (φωτογραφίες)

 Η βασιλόπιτα του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας (φωτογραφίες)

Το πρωί της Κυριακής έκοψε βασιλόπιτα και ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας.

Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική ενώ οι περισσότεροι επίσημοι προσήλθαν με καθυστέρηση και λόγω του ότι βρίσκονταν σε άλλη εκδήλωση στην πόλη. Ο σύλλογος επιβραβεύεται καθημερινά και ποικιλοτρόπως από τους Καβαλιώτες. Αυτό φάνηκε και στην εκδήλωση. Προσφέρει εθελοντικά. Βρίσκεται στο Νοσοκομείο κάθε μέρα αλλά και στην κοινωνία. Με συνέπεια. Λύνει προβλήματα.

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Γκουλούση αναφέρθηκε στον εθελοντισμό και στις πολλές συνεργασίες που υπήρξαν στη διάρκεια του 2023. «Χαιρόμαστε για αυτές τις συνεργασίες» σημείωσε.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στις παλαιότερες κυρίες του συλλόγου που από την ίδρυση του και μετά τον βοηθούν. «Βοηθούν από την ίδρυση. Είναι εθελόντριες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό» είπε η κ. Γκουλούση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας την Κυριακή 14/1 στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας. Το παρόν έδωσαν και φυσικά μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πολιτικοί της πόλης μας, εκπρόσωπος της Εκκλησίας, Δήμος και Περιφέρεια, αρχηγοί Δημοτικής παράταξης, Σωματεία αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι που έδωσαν όλοι τις ευχές τους, αλλά και αγαπητά μέλη μας που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Η πιο σημαντική στιγμή της εκδήλωσης βέβαια ήταν η βράβευση και το μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιες κυρίες που προσφέρουν το έργο τους από την αρχή σχεδόν της ίδρυσης του Συλλόγου μέχρι και σήμερα. Ήταν για όλους μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Θα αναφερθούν τα ονόματα αυτών των κυριών, γιατί είναι παράδειγμα προς μίμηση ο Εθελοντισμός τους: κ. Γεωργία Τζιτζιφάκη, κ.Νίκη Γκλάβα, κ.Τασούλα Ιωαννίδου, κ. Βούλα Χιώνη, αλλά και η κυρία Μαρία Φώτου που δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην απονομή και στην παραλαβή του βραβείου της για λόγους υγείας, όπου όλοι εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από καρδιά μας για την παρουσία σας.

Διαβάστε επίσης