• 26 Φεβρουαρίου 2024,

Ιεροκλής Στολτίδης: «Από τις καλύτερες ομάδες η Καβάλα, στόχος μας οι 3 βαθμοί» 

 Ιεροκλής Στολτίδης: «Από τις καλύτερες ομάδες η Καβάλα, στόχος μας οι 3 βαθμοί» 

Στα social media της Δόξας Δράμας μίλησε ο τεχνικός των “Μαυραετών”, Ιεροκλής Στολτίδης, για τη δεύτερη σερί ισοπαλία, με 0-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης, την παρουσία των φιλάθλων, αλλά και τη δύσκολη έξοδο που έπεται την Κυριακή, με την πρωτοπόρο Καβάλα, στο παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι.

Αναλυτικά τόνισε για το  για το ντέρμπι στην Καβάλα: “Και μόνο η θέση της Καβάλας, τα λέει όλα, είναι πρωτοπόρος. Θεωρητικά και ουσιαστικά από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, παίζουμε στην έδρα της.

Εμένα δε με φοβίζει καθόλου αυτό το παιχνίδι. Εγώ βλέπω τη Δόξα, μέρα με τη μέρα να βελτιώνεται στην προπόνηση. Τα παιδιά να πατάνε καλύτερα τα πόδια στο γήπεδο, να έχουν καλύτερη ψυχολογία.

Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα, με μεγάλη δυναμική, θα πάμε εκεί όχι για να αμυνθούμε ή να πάρουμε έστω το Χ, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε.

Ελπίζω σε αυτό το ματς η μπάλα να μας κάνει και λίγο το χατίρι, να μην έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, είχαμε δυο δοκάρια στο προηγούμενο παιχνίδι και άλλα δυο δοκάρια σε αυτό. Για αυτό θα προετοιμαστούμε, να πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Διαβάστε επίσης