Ικανοποιημένος ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την εκδήλωση στην πόλη μας- Η Δήμαρχος ήταν εκεί για να στηρίξει τον Παράσχο Αγανικόλα! (Φωτογραφίες)

 Ικανοποιημένος ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την εκδήλωση στην πόλη μας- Η Δήμαρχος ήταν εκεί για να στηρίξει τον Παράσχο Αγανικόλα! (Φωτογραφίες)

Ικανοποιημένος αποχώρησε από την Καβάλα πριν λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιας και η επίσκεψη του για τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Νομαρχιακής επιτροπής ήταν πετυχημένη. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι τον περίμεναν στην οδό Ομονοίας 133, τμήμα της οποίας έκλεισε για όσο διήρκεσε η πολιτική εκδήλωση. Κοντά στον κ. Καρατζαφέρη ήταν ο πρώην βουλευτής της Χ. Αυγής κ. Μίχος αλλά και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπως φυσικά και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας κ. Παράσχος Αγανικόλας.

Στην εκδήλωση οι κάτοικοι της πόλης δεν ήταν πολλοί. Ούτε του Νομού. Ένα λεωφορείο μετέφερε φίλους του ΛΑΟΣ από τη Θεσσαλονίκη ενώ αρκετός κόσμος προέρχονταν από την υπόλοιπη ΑΜΘ. Στους μη αναμενόμενους η Δήμαρχος Καβάλας, ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Τελίδης αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης.

Εξηγώντας την παρουσία της στην εκδήλωση η Δήμητρα Τσανάκα είπε ότι έπραξε σχετικά γιατί στηρίζει τον Παράσχο Αγανικόλα. Ειδικότερα είπε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω την προσπάθεια του Παράσχου Αγανικόλα. Ο οποίος ξέρει πιστεύω να σκέφτεται σωστά, ξέρει να συγκρατεί τον εαυτό του και να μην παρεκτρέπεται σε ατραπούς επικίνδυνες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί που αξίζει τον κόπο να τον στηρίξουμε».

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε ομόνοια από τον πολιτικό κόσμο, έστω προσωρινή, για να αντιμετωπιστεί όπως τόνισε ο κίνδυνος εξ ανατολών. Πριν την τελετή των εγκαινίων είχε πολύ σύντομη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Στέφανο, σε χώρο της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. (Στην έναρξη των ομιλιών της εκδήλωσης, ηλικιωμένος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο).

Διαβάστε επίσης