• 24 Απριλίου 2024,

Ισοπαλία ο Νέστος , έχασε ο Αετός Ορφανού (Βράβευση Λαδάκη)

 Ισοπαλία ο Νέστος , έχασε ο Αετός Ορφανού (Βράβευση Λαδάκη)

1-1 ο Νέστος με τη Δόξα Προσκυνητών αλλά σώθηκε και μαθηματικά

Ο Νέστος πριν από τον αγώνα βράβευσε τον Αντώνη Λαδάκη(ήταν όλη η οικογένεια του στο γήπεδο και αποθεώθηκε στο 90` όταν βγήκε αλλαγή) που κρεμάει τα παπούτσια του ενώ παραχώρησε ισοπαλία στη Δόξα Προσκυνητών. Ο βαθμός ήταν αρκετός και για την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό  με το Νέστο να αδικείται από τη διαιτησία του Ασβεστόπουλου και του βοηθού Χαραλαμπόπουλου από το Κιλκίς.

Διαμαρτύρεται η ομάδα του Νέστου για την αποβολή του Χούσινετς στο 42` με δεύτερη κίτρινη αλλά και για ένα πέναλτι που δε δόθηκε στο 90` σε μαρκάρισμα στον Λαδάκη.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Νικολίτσας.   Η ομάδα της Χρυσούπολης προηγήθηκε στο σκορ με τον Χούσινετς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φεράρι.

Η Δόξα Προσκυνητών ισοφάρισε στο 47` με τον Βάσκο που επωφελήθηκε λάθος του Ναουμίδη.

Ο Νέστος έχασε ευκαιρίες : 4′ Φάουλ του Φεράρι, κεφαλιά του Κοβάτση, μπλόκαρε ο Νικολίτσας. 18′ Σουτ του Φεράρι, έδιωξε ο Νικολίτσας. 24′ Δυνατό σουτ του Βάσκου, σε κόρνερ ο Αθανασίου. 28′ Μπαλιά του Λαδάκη, ο Φεράρι φεύγει μόνος απέναντι στον Νικολίτσα, που κάνει την έξοδο και σώζει πέφτοντας στα πόδια του Βραζιλιάνου. 30′ Πάσα του Λαδάκη στον Μαϊδανό, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή και έξοχα ο Νικολίτσας σε κόρνερ. 33′ Ο Μαϊδανός θα πλασάρει με τον Νικολίτσα εξουδετερωμένο, αλλά θα διώξουν προ της γραμμής οι αμυντικοί σε κόρνερ.

60′ Σουτ του Κοβάτση, μπλόκαρε ο Νικολίτσας. 63′ Σέντρα του Κοβάτση, καρφωτή κεφαλιά του Φεράρι και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νικολίτσας. 70′ Σουτ του Λαδάκη, απέκρουσε και πάλι ο Νικολίτσας! 89′ Φάουλ του Τσάκωνα, κεφαλιά του Κοβάτση μόλις άουτ.  Η Δόξα απείλησε στο 36` με τον Σιχλιμοίρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Παυλακάκης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης (90+2′ Κλοκίδης), Φεράρι (85′ Φαμπιόλ), Παπαδόπουλος, Κρολ (54′ Αϊβάζογλου), Κοβάτσης, Μαϊδανός (63′ Τσάκωνας).

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Κελεσίδης (13′ λ.τρ. Πατούλιας), Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Παγώνης (46′ Δημητριάδης), Χακάν Μεμέτ, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Πότσης (62′ Κρεμύδας).

 

Μέτρησε το κίνητρο και 1-0 το Διδυμότειχο κόντρα στον Αετό Ορφανού

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή και τα κατάφεραν απέναντι στον Αετό που είχε αρκετές απουσίες βασικών παικτών(Δουμάνης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης) και εκ των πραγμάτων ο Σίτσας άλλαξε τη βασική ενδεκάδα. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και περισσότερο παίχθηκε στη δύναμη με λίγες καλές φάσεις. Τώρα η ΑΕΔ θα παίξει με το Παραλίμνιο και θα περιμένει και το αποτέλεσμα του Ορφέα Ξάνθης με το Σκούταρι.

Από φάουλ του Πετρόπουλου και κεφαλιά-πάσα του Καπετανίδη, ο Γιαννόπουλος στο 39′ έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά τους χώρους, ώστε να μην επιτρέψουν στον Αετό να απειλήσει την εστία του Συριτούδη, ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, με τον Σιμιτσάκη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 58′.
Διαιτητής: Κοτσάνης. Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης (ΕΠΣ Δράμας). Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Νικολαΐδης, Καζάλας, Χρίστεφ, Τζανετάκος (60′ Ζαφειρόπουλος), Πετρόπουλος, Καπετανίδης (85′ Αλεξακίδης), Πατιαλιάκας, Σουλεΐμάν, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Ζαρωτιάδης, Κωνσταντινίδης (74′ Κάμπατζης), Μήττας, Γκουντούνας, Ρίντα, Τζαμπέγια Φ., Δούμπλατζης (46′ Μαυρίδης), Ελέζι, Σαββατιανός.

 

 

Διαβάστε επίσης