• 19 Μαΐου 2024,

Ικανοποίηση για τη συζήτηση με θέμα τις αλλαγές στο σύνταγμα

 Ικανοποίηση για τη συζήτηση με θέμα τις αλλαγές στο σύνταγμα

Παρουσία εκατό και πλέον ανθρώπων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε αίθουσα ξενοδοχείου εκδήλωση που διοργάνωσε στην πόλη μας ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο». Ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου και ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος μίλησαν για τις αλλαγές στο σύνταγμα, όπως αυτές πρόσφατα επικυρώθηκαν από τη βουλή των Ελλήνων.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο συμπολίτης δικηγόρος Μελέτης Κολυνιάτης. Η εκδήλωση σημείωσε επιτυχία διότι στο τέλος των δύο εισηγήσεων επακολούθησε διάλογος με περισσότερες από είκοσι ερωτήσεις. Το ακροατήριο γνώριζε το θέμα και έτσι ρώτησε αναφορικά με τα ζητήματα τα οποία δημιουργούνται ή τακτοποιούνται, όπως για παράδειγμα τα κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια, η προστασία των ζώων, αλλά και η εκλογή προέδρου της δημοκρατίας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εισήγηση του πάντα μετριοπαθούς Νίκου Παρασκευόπουλου, που έφτασε στην Καβάλα με το αυτοκίνητό του κι αναχώρησε αμέσως μετά για τη Θεσσαλονίκη, αφού δέχθηκε και απάντησε πολλές ερωτήσεις του κοινού.

Γι’ αυτό και η συζήτηση ήταν μεγάλη χρονικά αλλά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σημειώνεται ότι έξω από το ξενοδοχείο υπήρχαν κι αυτή τη φορά λόγω της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τις προηγούμενες ημέρες οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν μαζί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό των κτηνοτρόφων. Στην παρέα τους ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Άρης Βέρρος.

Διαβάστε επίσης