Πέτυχε η ενημερωτική εκδήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

 Πέτυχε η ενημερωτική εκδήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εκδήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας. Ο βουλευτής υποδέχθηκε πολίτες από όλη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και όλα τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, στους οποίους μίλησε κυρίως για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις συνέπειές της. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήματα που συχνά του θέτουν οι πολίτες αναφορικά με το τι θα μπορούσε να πράξει η ΝΔ προκειμένου να ακυρώσει τη διαδικασία.

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου γι’ αυτό άλλωστε και μετά το πέρας της δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κοινού.  Η ίδια ομιλία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί προσεχώς στην Ελευθερούπολη, στη Χρυσούπολη ή και στη Θάσο.

Πριν από το Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησε, για την πρόταση δυσπιστίας την οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε διατυπώσει η ΝΔ, ο συνεργάτης του Απόστολος Παυλίδης. Προβλήθηκε βίντεο με την ιστορία του κόμματος και αποσπάσματα ομιλιών του Νίκου Παναγιωτόπουλου στη βουλή. Ακόλουθα μίλησε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του κ. Παναγιωτόπουλου.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος για την ανταπόκριση του κοινού και για το γεγονός ότι οι απόψεις της Νέας Δημοκρατίας έγιναν κατανοητές με ευκολία.  Σημειώνεται ότι παρά το ενδιαφέρον του θέματος η εκδήλωση ήταν σύντομη χρονικά, κάτι που βοήθησε τους παραβρισκόμενους ώστε να την παρακολουθήσουν από την αρχή έως το τέλος.

Εντωμεταξύ, στις 22 Φεβρουαρίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε μία ακόμη ερώτηση την οποία απευθύνει στον υπουργό υγείας. Η ερώτηση αφορά στην αναστολή λειτουργίας της Ρευματολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. (Πηγή φωτογραφίας σελίδα facebook Νίκου Παναγιωτόπουλου)

 

Διαβάστε επίσης