• 18 Μαΐου 2024,

Ικανοποίηση Κ. Μορφίδη για το «πάγωμα» των διοδίων

 Ικανοποίηση Κ. Μορφίδη για το «πάγωμα» των διοδίων

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης όπου ρωτήθηκε για τρία διαφορετικά θέματα. Αναφορικά με την πρόσφατη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών, υπεύθυνο για την προστασία του πολίτη, ο κ. Μορφίδης σημείωσε: «Στον κ. Τόσκα μετέφερα τα αιτήματα του σωματείου αστυνομικών υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας. Αιτήματα που έχουν τοπικό χαρακτήρα».

Σχετικά με το θέμα της διοδίων ο Κώστας Μορφίδης χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη το «πάγωμα» του έργου στην παράκαμψη. «Προσπαθούμε ώστε αυτά τα διόδια να ακυρωθούν», συμπλήρωσε.

Όσο για την πρόσφατη ανακοίνωση των νομαρχιακών επιτροπών περιφέρειας ΑΜΘ με θέμα τις συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, ο κ. Μορφίδης διευκρίνισε ότι θα επιδιωχθεί συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που θέλουν να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση. Εξήγησε ότι πρωτοβουλίες εκτός από τις νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβουν και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με το συνδυασμό τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

 

Διαβάστε επίσης