• 6 Μαΐου 2024,

Ηλεκτρική η θέση του γενικού αρχηγού στον ΑΟΚ

 Ηλεκτρική η θέση του γενικού αρχηγού στον ΑΟΚ

Ο Γιάννης Αντωνιάδης αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή(γενικού αρχηγού) ενώ αυτή η θέση φαίνεται να είναι… «ηλεκτρική καρέκλα» για όσους τα τελευταία χρόνια την κατείχαν.

Στη Γ` Εθνική και την περίοδο 2014-2015 ο Στέλιος Κατρακυλάκης ήταν ο τεχνικός διευθυντής με γενικό αρχηγό τον Λάκη Χατζηαποστολίδη.  Προπονητής αρχικά ο Ισπυρλίδης και στη συνέχεια ο Ανυφαντάκης.  Το ίδιο δίδυμο παρέμεινε και σ` ένα μεγάλο διάστημα την επόμενη σεζόν αρχικά με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη και στη συνέχεια με τον Γιάννη Ταουσιάνη.  Ο Βλάσης Καζάκης ήταν ο επόμενος.  Ηταν στο ρόστερ του ΑΟΚ, εγκατέλειψε και συνέχισε σαν τεχνικός διευθυντής.

Ο Καζάκης μαζί με τον Γιάννη Ταουσιάνη σχεδίασαν την ομάδα για την περίοδο 2016-2017. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά και αποχώρησαν πολύ γρήγορα.  Ο Αγγελος Διγκόζης διαδέχτηκε τον Ταουσιάνη και ο Κώστας Τσαλίκης επέστρεψε στον ΑΟΚ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή μετά την εποχή Σουπερ Λιγκ και Β` Εθνικής. Ο Τσαλίκης ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει πριν το τέλος της σεζόν, βλέποντας και τις δυσκολίες στο οικονομικό σε μια εποχή που η Διοικούσα φαινόταν καθαρά ότι είχε κουραστεί σε όλα τα επίπεδα.  Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε ο Γιάννης Αντωνιάδης. Γνώριμος στο περιβάλλον, επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια σε πόστο μέσα στον ΑΟΚ. Μαζί με τον Ανυφαντάκη είχαν την κύρια ευθύνη στο σχεδιασμό.  Παραιτήθηκε σε μια  εποχή δύσκολη για την ομάδα που προσπαθεί να είναι κοντά στην κορυφή.

 

Διαβάστε επίσης