Ηλίας Μωσαϊδης: « Δεν μας επηρεάζει η φυγή του Μανούσου»

 Ηλίας Μωσαϊδης: « Δεν μας επηρεάζει η φυγή του Μανούσου»

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με το Δούκα αλλά και για τη φυγή του Μανούσου, έκανε χθες ο προπονητής της Καβάλας BC, Ηλίας Μωσαϊδης. Αναλυτικά.

Για το παιχνίδι με Δούκα: « Ο Δούκας είναι μια ομάδα από αυτές που πάνε για την άνοδο. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ηρακλή και πίσω από τον Πανιώνιο. Στο ρόστερ του, έχει 7-8 παίκτες με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία ενώ το συμπληρώνουνε άλλοι αρκετά αξιόλογοι. Ο Παπαμακάριος, ο Κομποδέτας, ο Κυρίτσης, ο Καυκής έχουν περάσει για πολλά χρόνια από ομάδες της Α1 κατηγορίας.  Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε μέσα στην έδρα μας και με την ενέργεια που θα έχουμε αλλά και τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

*Για το αν θα επηρεάσει η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού την Καβάλα BC: « Σίγουρα επηρεάζει. Ολες αυτές τις μέρες κάνουμε προπονήσεις, σήμερα ίσως παίξουμε το φιλικό με την Ασπίδα.

Ωραία είναι προπονήσεις μέσα στο χιόνι και όλα αυτά, έχουμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να κάνουμε σωστές προπονήσεις»

*Για τη φυγή του Μανούσου: «Δεν μας επηρεάζει πολύ, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Συνεχίζουμε με αυτούς που έχουμε εδώ ενώ τη 12αδα θα συμπληρώσει ένα νέο παιδί από την Ακαδημία, που είναι ο Σχοινάκης».

Αναβλήθηκε το χθεσινό φιλικό με Ασπίδα που ίσως γίνει σήμερα
Χθες αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο ανάμεσα στην Καβάλα BC και στην Ασπίδα Ξάνθης.

Σήμερα όμως ίσως οι δυο ομάδες συναντηθούν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Θα κριθεί το πρωί.

Το πρόβλημα επίσης έχει να κάνει και με το κλειστό όπου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο παρκέ, αφού στάζει από την οροφή σε κάποια σημεία.

Α2 Ανδρών: Το πρόγραμμα των εξ΄ αναβολής αγώνων
Οι εξ αναβολής αγώνες της 13η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθούν ως εξής:

15/01/17 17.00 ΕΚ Καβάλας – ΑΣΕ Δούκα(17.00)

18/01/17 17.00 ΑΟ Φάρος Κερ. – Ηράκλειο ΟΑΑ

*Οι εκλογές του Ερασιτέχνη στις 8 Φεβρουαρίου

Στις 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Καβάλας BC,  σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τωρινό διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν εκλογές για τον ερασιτέχνη της Ενωσης Καβάλας (KAVALA B.C) στις 08/02/17.
Ως εκ τούτου όποιος θα ήθελε να εγγραφεί μέλος του ερασιτέχνη και να έχει δικαίωμα ψήφου και εκλογής μπορεί να προσέρχεται στα γραφεία της ΚΑΕ τις Κυριακές 11-12π.μ και να συμπληρώσει την απαραίτητη αίτηση ως τις 15/01/17.
Για τυχόν πληροφορίες στα τηλ του κ .Γοργία 6938 184673 και κ.Βεζερτζή 6932 918193

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης