ΑΟΚ: Ούτε χθες προπονήθηκαν οι παίκτες

 ΑΟΚ:  Ούτε χθες προπονήθηκαν οι παίκτες

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τον ΑΟΚ να προπονηθεί την Τρίτη, αφού οι ποδοσφαιριστές εκτός Καβάλας, είχαν προβλήματα με την μετακίνηση τους.  Φυσικά το ίδιο συνέβη και χθες. Είναι φανερό ότι όλα αυτά έχουν αποσυντονίσει τον ΑΟΚ, αφού και αρκετοί παίκτες δε διαμένουν στην πόλη της Καβάλας αλλά σε γύρω περιοχές(Κυριακίδης, Πτηνόπουλος, Μπαντάνης, Μελισσόπουλος, Φραγκούλης κτλ). Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με την μετακίνηση τριών παικτών που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια». Αυτοί είναι ο Κεφαλάς, ο Ζυγκερίδης και ο Προύντζος, που ουσιαστικά είναι αποκλεισμένοι.

Θέλει επιθετικό μέσο

Ο ΑΟΚ φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει τις μεταγραφές του. Κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού ενώ ο Καλλιβωκάς είναι στην Καβάλα και έχει απομένει το τυπικό για να υπογράψει. Οσον αφορά τη θέση του μεσοεπιθετικού, προτάθηκε ο Αρης Λώττας που όμως μάλλον καταλήγει στην Σπάρτη. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, μάλλον όμως ακριβή για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του ΑΟΚ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ πριν  πέρασε από Καλλονή, Πανηλειακό, Παναργειακό, Κισσαμικό.  Εξετάζονται οπότε κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Ο Γουνελάς γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Γιώργος Γουνελάς που τα τρία τελευταία χρόνια ήταν στο προπονητικό τιμ του ΑΟΚ, συνεργάτης του Ισπυρλίδη, του Ανυφαντάκη, του Ταουσιάνη αλλά και πρώτος προπονητής πέρσι σε κάποια ματς,  συνεχίζει στη θέση του γυμναστή στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πηγή: .magnesiasports

Μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γουνελάς είχε έρθει δανεικός στα 19 του τη σεζόν 2008-2009 στη Νίκη Βόλου, αγωνιζόμενος ως στόπερ. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, έμεινε στον χώρο ως γυμναστής, ενώ την περσινή σεζόν κάθισε και σαν υπηρεσιακός τεχνικός για τρεις αγώνες στον πάγκο της Καβάλας, κάνοντας το 3Χ3.  Ο Γουνελάς είναι απ’ αυτή τη βδομάδα ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας εντυπωσιάσει τους ερυθρόλευκους με την οργανωτικότητα  του και με τον γενικότερο τρόπο δουλειάς του.

Διαβάστε επίσης