Ηλίας Μωσαϊδης στους 93,7 : « Χάσαμε την ευκαιρία στο Ηράκλειο, σημαντικό το ματς με Αρκαδικό»

 Ηλίας Μωσαϊδης στους 93,7 : « Χάσαμε την ευκαιρία στο Ηράκλειο, σημαντικό το ματς με Αρκαδικό»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής της Καβάλας BC, Ηλίας Μωσαϊδης για το ματς μέσα στην έδρα του Ηρακλείου αλλά και γι` αυτό που έρχεται με τον Αρκαδικό το Σάββατο, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Αναλυτικά.

Για το ματς που πέρασε με το Ηράκλειο, εκτός έδρας: « Ηταν ένα παιχνίδι κλειστό με τις δυο ομάδες πολύ ανταγωνιστικές. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, ένα πρώτο ημίχρονο που ήμασταν μπροστά,  έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να έχουμε σπουδαία απόδοση. Θα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά, έτσι όπως βρήκαμε την αντίπαλη ομάδα, έτσι ώστε να μην τους έχουμε σε μια ψυχολογία, να μη μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, παρόλα αυτά ήμασταν μπροστά στο σκορ, με τρεις πόντους ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε γύρω στους δέκα.  Έπρεπε να του έχουμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε καλά, χτίσαμε μια διαφορά 10 πόντων. Δε μπορέσαμε να την κρατήσουμε γιατί εκτός των άλλων βρήκε ρυθμό το Ηράκλειο και έβαλε επτά τρίποντα, μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μάλιστα με δύσκολα σουτ, με άμυνα πάνω στον παίκτη. Μόνο τα δυο από τα επτά, ήταν με καλές προϋποθέσεις.  Αρχίσανε και βλέπανε το καλάθι πιο εύκολα και αυτό μας εκνεύρισε. Μας έβγαλε από την πορεία μας, το στόχο μας.  Οι επιθέσεις μας έγιναν κακές, βιαστικές ενώ δυνάμωσε η άμυνα από το Ηράκλειο. Προσπαθήσαμε στο τέλος να το φέρουμε στα μέτρα μας αλλά δεν τα καταφέραμε.

Ηταν μια ευκαιρία. Ηταν μια ομάδα που θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.  Είχαμε τις ευκαιρίες στο Α` μέρος, να το τελειώσουμε το ματς. Δυστυχώς είχαμε βιαστικές επιλογές και κακή αντίδραση στην άμυνα μας. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια, που δεν θα έπρεπε.  Μετά χτίσανε ψυχολογία αυτοί, με τα καλάθια που βάλανε και ήταν πολύ πιο εύκολα μέσα στην έδρα τους. Σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τη διαφορά στους 5 πόντους που είναι ανατρέψιμη στο β` γύρο.  Πρέπει να κοιτάμε και αυτά. Είναι ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας».

*Για την εμφάνιση του Ετινόσα: « Κοιτάξτε, σε μια ήττα δε μπορούμε να δούμε μεμονωμένα την απόδοση ενός παίκτη. Δεν έχει ουσία να το συζητάμε, αφού χάσαμε.

Το θέμα ήταν να κερδίσει η ομάδα και ένας παίκτης μας,  να αναδειχθεί μέσα από την  νικηφόρα εμφάνιση.  Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βάζουν 40 παίκτες και η ομάδα να χάνει. Δε μπορούμε να πούμε κάτι για έναν παίκτη».

*Για το ματς που έρχεται με τον Αρκαδικό: « Σίγουρα είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Όλα αυτά τα παιχνίδια, με ομάδες που έχουν το ίδιο στόχο με μας, ειδικά μέσα στην έδρα μας, είναι κρίσιμα. Πρέπει να τα πάρουμε.

Είναι παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε και θα το πάρουμε. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα το πάρουμε το ματς. Μάλιστα θα είναι σημαντικό να χτίσουμε και μια διαφορά, προκειμένου δύσκολα να ανατραπεί στο β` γύρο».

 

 

Διαβάστε επίσης