• 30 Οκτωβρίου 2020,

ΉΛΙΟΣ: Το μεγάλο τηλεοπτικό «ραντεβού» της Καβάλας ξεκινάει σήμερα το βράδυ!

 ΉΛΙΟΣ: Το μεγάλο τηλεοπτικό «ραντεβού» της Καβάλας ξεκινάει σήμερα το βράδυ!

Μετά από κάποιες μικρές αλλαγές και παρατάσεις στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, ο «ΉΛΙΟΣ» του ANT1 θα ανατείλει από την Καβάλα σήμερα το βράδυ.

Το μεγάλο ραντεβού της πόλης μας στην τηλεόραση του καναλιού θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 21:00 και από αύριο θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00.


Η ιστορία της σειράς έχει πρωταγωνίστρια τη Λήδα.

Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια.Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε.

Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ’ το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».

Τι θα γίνει όταν και ο Δημήτρης διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της Λήδας;

Η Ευγενία Δημητροπούλου ως Λήδα στη σειρά του Ant1 «Ήλιος»

Ο Γιώργος Καραμίχος ως Δημήτρης στη σειρά του Ant1 «Ήλιος»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ως Φίλιππος και η Ντόρα Μακρυγιάννη ως Αλίκη στη σειρά του Ant1 «Ήλιος»

Ο αγνώστου πατρός γιος της Λήδας, Πέτρος

Η μητέρα του Φίλιππου που κάνει μπαμ από μακριά ότι κάποιο ρόλο έχει παίξει στην εξέλιξη της ιστορίας

Διαβάστε επίσης