• 29 Απριλίου 2024,

Ημερίδα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα που ξεκινάει

 Ημερίδα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ  για το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα που ξεκινάει

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, η ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με αφορμή την εκκίνηση του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης.

Στην ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου και μίλησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, ο πρώην καθηγητής του ΤΕΙ Καβάλας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης.

Αναπτύχθηκαν τα θέματα, προετοιμασία για την συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις και κάρτα υγείας αθλητή, της βίας στα ομαδικά σπορ και οι αιτίες που την προκαλούν. Οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν και τις αλλαγές που φέρνει ο νέος κανονισμός καλαθοσφαίρισης, κάποιες από τις οποίες είναι πολύ σημαντικές για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας διενεργήθηκε η κλήρωση των αγώνων του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, διαιτητών καλαθοσφαίρισης και των μελών της οργανωτικής επιτροπής.

Δελτίο τύπου

 

Διαβάστε επίσης