• 16 Μαΐου 2024,

Είναι κεφάτη , 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

 Είναι κεφάτη , 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται υπερ – αισιόδοξος αφού σε μμια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε οτι η κυβέρνηση θα αποφύγει και τα μέτρα και τις εκλογές τις πρόωρες υπονοώντας οτι και η δεύτερη και πολυπόθητη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς περιπέτειες και νέες υποχωρήσεις.

Το πολύ – πολύ να νομοθετήσει η κυβέρνηση την επέκταση του “κόφτη” για ένα ακόμα χρόνο και να καθαρίσει την μπουγάδα αφού οι δανειστές ζητούν κάτι προκειμένουν να ανάψουν το πράσινο φως και να πέσουν οι υπογραφές.

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να γιορτάσει με λαμπρότητα την διετία της διακυβέρνησης της χώρας και να μοιράσει γλειφιτζούρια σε όλους τους έλληνες φορολογούμενους πολίτες.

Ως προπομπός αυτού του εορταστικού κλίματος που θέλει να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε και η συνέντευξη – ένεση αισιοδοξίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που βλέπει μόνο ΑΝΑΠΤΥΞΗ και καλές ειδήσεις μέσα στο 2017.

Και η αξιολόγηση θα κλείσει και στις αγορές θα βγούμε και τις εκλογές δεν φοβάται ο Αλέξης.

Είναι το success story του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλες οι κυβερνήσεις μετά του Λουκά Παπαδήμα παρά το γεγονός οτι η Ελλάδα πεθαίνει αυτές θέλουν να ζήσουν το δικό τους success story.

Τα ίδια είχαμε και τους Σαμαρά – Βενιζέλο τα ίδια έχουμε με τους Τσίπρα – Καμμένο.

Στον αντίποδα βέβαια όλων αυτών οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Κυργιάκου Μητσοτάκη που μιλάει για έναν εφιάλτη που ήρθε η ώρα να τελειώσει με τις εκλογές που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Η επέτειος της διετίας είναι μια μαύρη επέτειεος συμπλήρωσε ο Κυργιάκος αφού η κυβέρνηση αυτή όπως είπε χαρακτηριστικά δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα της.

Καταλαβαίνετε που έχουμε μπλέξει αγαπητοί μου αναγνώστες.

Διότι μετά τον Τσίπρα θα έρθει ο Κυργιάκος και δια μαγείας η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος.

Αυτό είναι το πιο λυπηρό της υπόθεσης.

Οτι υπάρχουν έλληνες που πιστεύουν οτι θα είναι καλύτερη η τύχη της χώρας αν γίνει πρωθυπουργός ο Κυργιάκος Μητσοτάκης.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μετά και το τέλος της θητείας του στο ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ σκασμένος απο τόσα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας πήρε την καλή του την Μισέλ και πήγανε διακοπές στην Καραϊβική σε ένα θέρετρο που είναι όντως ο επίγειος παράδεισος.

Θα κάτσει κανά μήνα ο απερχόμενος να χαλαρώσει και για να στρώσει τα σχέδια του απο εδώ και μετά.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι ο ΟΜΠΑΜΑ απο εδώ και τώρα θα περνάει πολύ καλύτερα απο τον διάδοχο του που δεν γνωρίζει ακόμα που έχει μπλέξει.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το νησί στο οποίο έφτασε το τέως προεδρικό ζεύγος ανήκει σε φίλο τους επιχειρηματία που τους μετέφερε εκεί με το ιδιωτικό του τζέτ.

Αυτή είναι ζωή αγαπητοί μου αναγνώστες.

Εμείς πέφτουμε να κοιμηθούμε το βράδυ στο κρεβάτι μας και απο αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας στριφογυρίζουμε σαν τα καβούρια και ο Μπαράκ με την Μισέλ απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στα Virgin Islands στην Καραϊβική.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και φαίνεται οτι θα μείνουμε έξω απο το στόχαστρο του τρίτου αυτού κύματος κακοκαιρίας αφού απο σήμερα Παρασκευή ο καιρός στρώνει και τα φαινόμενα που ήταν σαφώς πιο ήπια αρχίζουν να υποχωρούν.

Αυτό που δεν υποχωρεί είναι το κρύο που θα έλεγα οτι έχουμε αρχίσει να ψιλοσυνηθίζουμε.

Ένας λόγος που υπάρχει άπνοια στην αγορά είναι το γεγονός οτι ο κόσμος προσπαθεί πρώτα να ζεσταθεί και μετά να ψωνίσει.

Τα τσακάλια της ΕΜΥ τώρα μας λένε οτι μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη θα πέφτουν σφραγίσματα απο το κρύο αφού η θερκοκρασία θα ρίξει άγκυρα εκεί κοντά στο 0 βαθμούς ενώ τα βράδια θα πέφτει και κάτω απο τους 0.

Να είστε καλά να έχετε το νού σας και να αντέχετε γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και κρύοι.

Καλή αντάμωση αύριο το πρωί , πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης