• 19 Μαΐου 2024,

Μπαντάνης επιστρέφει, όχι ο Μελισσόπουλος – Αλλαγμένη κατά 50% η ενδεκάδα

 Μπαντάνης επιστρέφει, όχι ο Μελισσόπουλος – Αλλαγμένη κατά 50% η ενδεκάδα

Με τη συμμετοχή του Γρηγόρη Κυζιρίδη στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Καμπανιακό και των Καλλιβωκά, Ζαρωτιάδη σαν αλλαγές, έχουνε πάρει όλοι οι «νέοι» συμμετοχές στα δυο τελευταία, εκτός του Τουμαντζίδη.

Ο ΑΟΚ είναι αλλαγμένος κατά 50% στο αρχικό σχήμα. Δείτε την ενδεκάδα του καλοκαιριού μέχρι το Δεκέμβριο  και δείτε την τελευταία με τον Καμπανιακό.

ΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ: Αθανασίου, Μπαντάνης η Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Δέντσας η Τουμανίδης, Λαδάκης, Παππάς, Ζλατκόφσκι, Παβίσεβιτς, Μελισσόπουλος(Μπλιός, Πτηνόπουλος, Μπρατσιάνι).

ΑΟΚ ΤΩΡΑ: Συριτούδης, Ζυγκερίδης, Κυριακίδης, Τέλλος, Τουμανίδης, Κεφαλάς, Σταματόπουλος, Κυζιρίδης, Παναγιωτόπουλος, Λίτσκας, Μπλιός.

Στη Χρυσούπολη έπαιξαν βασικοί ο Αθανασίου, ο Μπαντάνης.

Τώρα με το Λαγκαδά, θα είναι ένα   crash test για τη νέα ομάδα που δημιουργείται.

Χωρίς Μελισσόπουλο και με Λαγκαδά, επανέρχεται ο Μπαντάνης

Ο Αλέξης Μελισσόπουλος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος και θα απουσιάσει την Κυριακή με το Λαγκαδά. Ο Διγκόζης υπολογίζει το Μπαντάνη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ενώ ο Κυζιρίδης θα κάνει συντηρητική προπόνηση μέχρι την Κυριακή αφού αγωνίστηκε με τον Καμπανιακό, προερχόμενος από πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Το ίδιο και ο Καλλιβωκάς που πήρε χρόνο συμμετοχής χωρίς να είναι έτοιμος 100%.

Ο Τζουμαλάκης διαιτητής την Κυριακή με Λαγκαδά

Ο Σερραίος Τζουμαλάκης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΟΚ με το Λαγκαδά στο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του από τον ίδιο σύνδεσμο ο Ζυγκερίδης και ο Σαββίδης.

 

Διαβάστε επίσης