• 6 Μαΐου 2024,

Ψυχρή άσφαλτος στις πολλές λακκούβες

 Ψυχρή άσφαλτος στις πολλές λακκούβες

Αρχές της εβδομάδας ο αντιδήμαρχος Φ. Φιλιππίδης, έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ανακοινώνοντας την αντιμετώπιση του προβλήματος των πολλών λακκουβών σε συνοικιακούς και κεντρικούς δρόμους με ψυχρή άσφαλτο. Αυτό είναι ήδη σε εξέλιξη. Δημοτικοί υπάλληλοι χωρισμένοι σε συνεργεία, εντοπίζουν τις λακκούβες στους δρόμους, στο κέντρο και στις συνοικίες, χρησιμοποιούν ψυχρή άσφαλτο για να λύσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, διότι 1ον έργο ασφαλτοστρώσεων δεν έγινε τους προηγούμενους μήνες, 2ον από την κακοκαιρία υπέστησαν ακόμη περισσότερες ζημιές οι δρόμοι της πόλης.

Κατόπιν τούτου οι λακκούβες μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα βαθιές, αλλά είναι όμως πάρα πολλές. Η λύση της ψυχρής ασφάλτου είναι η καλύτερη δυνατή, ταυτόχρονα και προσωρινή.

Ο κ. Φιλιππίδης έχει υποσχεθεί με τη βελτίωση του καιρού, έργο ασφαλτοστρώσεων, στην πραγματικότητα έργα ασφαλτοστρώσεων, καθώς θα υλοποιηθούν ταυτόχρονα δύο παρεμβάσεις εργολαβιών που άργησαν, αλλά ευτυχώς δεν ματαιώθηκαν.

Δημοτικοί υπάλληλοι έχουνε ήδη εργασθεί στο κέντρο της πόλης, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη, ενώ έχουν εντοπισθεί να δουλεύουν ακόμα και στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών βρίσκονται κάθε μέρα έξω στους δρόμους, λύνοντας προβλήματα με τις γνωστές λακκούβες.

 

Διαβάστε επίσης