• 19 Απριλίου 2024,

Είναι κεφάτος γυρίζει απο την ….. Μάλτα !

 Είναι κεφάτος γυρίζει απο την ….. Μάλτα !

Καταλαβαίνετε οτι απο την ΜΑΛΤΑ θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος του γνωστού παιδικού παιχνιδιούΗ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑαφού στις προχθεσινές δηλώσεις του Τσίπρα περί προτεραιότητας στα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και στη συνέχεια εφαρμογή των μέτρων για την διετία 2019 – 2020 ήρθε η απάντηση απο το υπουργείο οικονομικών στο Βερολίνο σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που λέει ο Τσίπρας.
Πρώτα δηλαδή η εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν στην Μάλτα και εν συνεχεία η συζήτηση για περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Καταλαβαίνετε οτι η περίπτωση ενός ατυχήματος ή ανατροπής της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά την συμφωνία της Μάλτας παραμονεύει πίσω απο κάθε δήλωση Ελλήνων κυβερνητικών και Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Πάρα το γεγονός της συμφωνίας είναι για άλλη μια φορά ξεκάθαρο οτι οι δύο πλευρές περπαρτάνε παράλληλα και δεν έχουν καμμία διάθεση σε κάποιο σημείο της διαδρομής αυτής να ανταμώσουν.

Αυτό πέρα του οτι είναι επικίνδυνο είναι και ξενέρωτο αφού δεν μπορεί μόνο λίγα 24ωρα μετά την συμφωνία να προκύπτουν ένα σωρό άλλες επιμέρους διαφωνίες επί της βασικής συμφωνίας.

Τέλος σε αυτή την γραμμή Σόϊμπλε για τα μέτρα πρώτα και το χρέος μετά φαίνεται οτι συντάσσεται και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Είναι σίγουρο οτι το τηλεοπτικό κοινό έχασε απο την απόφαση της Μάγκυ Χαραλαμπίδου να μην πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο SURVIVOR.

Εκτός απο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ένας ακόμη σοβαρός λόγος που κράτησε την ραδιοφωνική παραγωγό μακριά απο τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ήταν και το θέμα της διατροφής .

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι η Μάγκυ σε σε αυτή την ηλικία για να έχει αυτό το σώμα που έχει δεν μπορεί να τρώει 5 μήνες καρύδες.

Πάντως είναι σίγουρο οτι με την Μάγκυ μέσα το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι θα έκανε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Όλη την μεγάλη εβδομάδα η Μενεγάκη στα Άχγλα της Άνδρου μαζί με όλη την οικογένεια της αφού οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις την θέλουν πίσω στην Αθήνα την τρίτη μέρα του ΠΑΣΧΑ.

ΖΩΑΡΑ για την Ελένη που έχει επιλέξει φέτος να γιορτάσει το ΠΑΣΧΑ παραδοσιακά στην φύση με σόυβλες κατσίκια και κοκορέτσια.

Απο την Μεγάλη Πέμπτη θα αρχίσει να βάφει τα αυγά της , την Μεγάλη Παρασκευή θα πάει στον επιτάφιο και το Μεγάλο Σάββατο θα ξεκινήσει απο το μεσημέρι τα γλέντια με την πρώτη ανάσταση.

Την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ στο οικογενειακό τραπέζι τον πρώτο λόγο θα έχουν τα κατσικάκια και τα κοκορέτσια που θα δώσουν τον τόνο που χρειάζεται και θα συνοδεύονται απο άφθονο κόκκινο κρασί.

ΠΑΣΧΑ ελληνικό δηλαδή για το κορίτσι.

Σϋμφωνα με την νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ σε όλη την Ελλάδα θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι τους 24 και 25 βαθμούς.

Που να είναι άραγε όλα αυτά τα γατάκια που μας μιλούσανε για ένα ΠΑΣΧΑ με ψύχος ;

Και τι δεν είχαμε ακούσει.

Μόνο για χιόνια δεν μας είχαμε πει για εκείνη την μέρα.

Πάντως ενώ στο εξωτερικό δίνεται μάχη πραγματική για να κλείσει η αξιολόγηση και να λυθεί οριστικά το θέμα του ελληνικού χρέους στο εσωτερικό της χώρας ο Τσίπρας έχει πάρει φόρα και εγκαινιάζει δρόμους.

Μετά τις σήραγγες των Τεμπών ήρθε η ώρα να παραδοθεί στην κυκλοφορία η διπλή σήραγγα στο δρόμο Κορίνθου Πατρών.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα χρόνια τα μνημονιακά που στην χώρα υπάρχει ένα γενικότερο μούδιασμα να προχωράνε τα έργα και να ολοκληρώνονται.

Σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά απο τον ΣΥΡΙΖΑ 17 ,5 μονάδες και καταλαβαίνετε οτι μια τέτοια διαφορά δεν καλύπτεται με τίποτα και η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη εκτός και αν ο Τσίπρας έχει στο μανίκι κανά μαγικό ραβδί.

Αν είναι έτσι γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που αμφισβητούν τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων.

Μεγάλη Τρίτη είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του SURVIVOR πριν το ΠΑΣΧΑ αφού τα επόμενα θα έρθουν μετά την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του θεανθρώπου.

Μάλιστα τα δύο τελευταία επεισόδια παρουσίασε ο Τούρκος μεγιστάνας και παραγωγός του παιχνιδιού ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης