Ιωσηφίδου σε Σιμιτσή : “Οκτώ χρόνια δεν έκανες τίποτα και ζητάς και τα ρέστα !”

 Ιωσηφίδου σε Σιμιτσή : “Οκτώ χρόνια δεν έκανες τίποτα και ζητάς και τα ρέστα !”
Όταν επί οκτώ χρόνια διοικήσεως σου δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα στη Νέα Καρβάλη και το Χαλκερό  , ούτε έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα που δίνει από το  2007 ο Νόμος , για την λειτουργία από τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ εργαστηρίου ατμοσφαιρικής ρύπανσης , είναι τουλάχιστον απρεπές  να κατηγορείς για αμετροέπεια κάποιον που έπραξε  ότι εσύ δεν έπραξες.
Στις  δήθεν δε ανησυχίες του κ. Σιμιτσή ότι «θα υπάρξουν νομικά προβλήματα που θα καθυστερήσουν την αγορά» και γι’ αυτό τον λόγο δεν ψήφισε την αγορά του εξοπλισμού από τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ , οι οποίες δεν πείθουν κανένα , αφού ο ίδιος ως έγκριτος νομικός γνωρίζει πολύ καλά να αναγιγνώσκει τις νομικές διατάξεις , θα  ήθελα να τον «καθησυχάσω»(;;) πληροφορώντας τον ότι ο αρμόδιος για τον έλεγχο επίτροπος,  εγκρίνει  την απόφαση της αγοράς καθώς βεβαίως είναι απολύτως σύννομη.
Δυστυχώς ο πρώην Δήμαρχος ακολουθεί στα πλαίσια των αντιπολιτευτικών του καθηκόντων την τακτική,  αφενός  για όσα δεν έπραξε ως δήμαρχος να λέει ότι δεν τα προβλέπει ο νόμος και αφετέρου να εγκαλεί τη σημερινή διοίκηση για απραξία σε θέματα που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της . Πιστεύει ειλικρινά ότι η τακτική αυτή του «κλεφτοπόλεμου» που ακολουθεί τον βοηθά σε κάτι;
Τέλος όσον αφορά τα περί  «μικροπολιτικής» και  «κλεισίματος του ματιού»  στους συγχωριανούς μου   που αναφέρει στην ανακοίνωση του θα ήθελα να τον ενημερώσω , εάν δεν το γνωρίζει, ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε κάτοικοι της Νέας Καρβάλης  . Επομένως το να διατείνεται ότι λόγοι μικροπολιτικής , αποτελούν το  κίνητρο μου , είναι σαν να αμφισβητεί ότι  υφίσταται  πρόβλημα στη Νέα Καρβάλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή μας και οι λόγοι της κινητοποίησης μας είναι άλλοι. Ίσως τελικά   έτσι δικαιολογείται και η απραξία των 8 ετών διοίκησης του .
 Τα υπόλοιπα σήμερα στην συνέλευση των κατοίκων στις 7 το απόγευμα
Αναστασία Ιωσηφίδου

 

Διαβάστε επίσης